U prvom slijedu predstavit će jelo 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov prvi gost, vrsni kuhar i mentor iz Masterchefa, Dino Galvagno, koji će ujedno Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara, bilo profesionalnog ili pak kuhara amatera.


Drugi slijed, nazvan Prazan fridž u kojemu je naglasak na tome da se ništa od hrane ne baca, donosi recept tradicionalne Komiške pogače, i to po recepturi tete Marize! Slasno, brzo i kako Luka kaže - uvijek se nađe u frižideru te dodaje: „Važno je samo malo dobre volje, nešto vrimena, par namirnica i može se napravit jedno fino jelo.“


I kao šlag na kraju, Luka će svojim gledateljima otkriti jednu slatku tajnu, a ona se zove – Pecipala. Riječ je o desertu iz Lukine mladosti kojeg mu je uvijek s velikim zadovoljstvom pripremala majka Tamara.

Ne propustite prvi nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun P'jat ove nedjelje u 18.25 sati na Novoj TV!

Prvu epizodu možete ekskluzivno pogledati već danas na OYO!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju