Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizualnih i tehničkih kontrola, kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvalitete. Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuhane u Staub posuđu zadržavaju visoku nutricionističku vrijednost i puni intenzitet okusa.

Danas se ovo posuđe od lijevanog željeza u potpunosti proizvodi u Francuskoj, po najvišim standardima kvalitete koju dokazuje u svakodnevnoj upotrebi u najprestižnijim restoranima širom svijeta. Staub je glavni izbor mnogih renomiranih šefova kuhinja, uključujući i Paula Bocusea, šefa s tri Michelinove zvjezdice.

Staub posuđe ima i vrhunski dizajn, a inspiriran je sastojcima koji se tradicionalno koriste u kulinarstvu – senf žuta, bundeva narančasta, bosiljak zelena, cimet smeđa, grenadin crvena, patlidžan plava, višnja bordo samo su dio široke palete boja ovog atraktivnog asortimana.

Asortiman proizvoda Staub obuhvaća kolekcije lonaca cocotte, ovalno posuđe, tave, grill tave, kao i kompletne servise za ručanje i deserte.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju