Uoči ovog jedinstvenog festivala koji spaja glazbenu, filmsku i likovnu umjetnost, frontmen Pušenja Sejo Sexon naveo je niz razloga zbog kojih jedva čeka koncert na vrhu MSU-a: „Ovo nam je prvi put da nastupamo na nekom krovu, onako kao legende iz U2-a ili Beatlesa“.


Ulaznica za svaki naredni koncert košta 79 kuna, znači za Zorana Predina i Lačnog Franza, potom i za Edu Maajku i za kultni Električni orgazam za kraj festivala 18. srpnja. Jedino će ulaznica za vječni Laibach, 11. srpnja, koštati 99 kuna zbog dodatnog programa kojeg će bend predstaviti Zagrebu. Ljeto u MSU samo je jedna od postaja kultnog Laibacha koji dolaze u Zagreb nakon velike američke turneje, a potom nastavljaju svoju svirku u Pyongyangu čime će postati prvi bend na svijetu koji će nastupiti na toj lokaciji.

Osvježenje osigurava Beck’s - vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih sedam tjedana u MSU će živjeti i Mr Jack kojeg možete posjetiti na službenoj Facebook stranici.

Za one koji dođu sebi do ponedjeljka - očekuje vas najveći hrvatski festival, koji ponosno slavi desetu godišnjicu. Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje jubilarnog INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom ovog festivala koji se održava od 22. do 24. lipnja na zagrebačkom Jarunu.


Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u desetom izdanju INmusic festivala. Kako bi svi posjetitelji mogli u potpunosti otpustiti kočnice uz vrhunsku svirku svjetskih bendova poput FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Death Cab For Cutie, Future Islands, La Roux te još mnogim drugim imenima svjetske i regionalne glazbene scene, Zagrebačka pivovara i ove se godine odlučila pobrinuti za njihov „siguran“ provod.

Do 21. lipnja u ponoć ulaznice se mogu kupiti i putem INmusicovog webshopa. Više informacija o ulaznicama i festivalu na ovom linku.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju