Leysin 2015 Worldwide festival, Švicarska
Festivali ne podrazumijevaju samo ljetno vrijeme. Jedan od najvećih i najboljih festivala bez plaže definitivno je onaj u snijegom okovanim planinama Švicarske. Za one koji vole zabavu na otvorenom, skijanje, bordanje ili klizanje - ovo je definitivno pravo mjesto za zabavu. Ove se godine održava od 23. – 29. ožujka.

Taico Club festival, Japan
Iako festivali dominiraju u Europi, Azija isto tako ima svojih kandidata. Taiko Club festival održava se nedaleko Tokija usred pregršt zelenila i prekrasnih planina, s kapacitetom od 7.000 posjetitelja. Ovo je dvodnevni event koji se odvija od 30. – 31. svibnja.

Hideout festival, Hrvatska
Hideout festival etablirao se kao must be destinacija za sve europske ljubitelje dancea. Ove godine se održava peti put i priprema se za najjači repertoar do sada. Festival se održava od 28. lipnja do 2. srpnja na otoku Pagu, točnije na poznatoj plaži Zrče.

Dimensions festival, Hrvatska
Pula ove godine priprema spektakl nad spektaklima. Od 27. – 30. kolovoza Ben Klock, Truncate, Anthony Parasole, Surgeon i brojni drugi drmat će Pulu i njezine posjetitelje tehno ritmom. Organizatori procjenjuju da bi ovogodišnji festival mogao biti najposjećeniji do sada.

Skriveni solsticij, Island
Secret Solstice Midnight Sun festival ove godine održava se u Reykjaviku od 19. do 21. lipnja, za vrijeme ljetnog solsticija i prati ga 72 sata neprestanog sijanja sunca. Ove godine festival slavi vikinško podrijetlo Islanđana.

Snowbombing, Austria
Snowbombing je festival prepun plavog neba i bijelog snijega. Ove godine održava se šesnaesti puta kombinirajući zimske sportove i kasnonoćno partijanje, a održava se u austrijskom resortu Mayrhofen. Od malog klupskog događaja ovaj festival izrastao je u event koji posjećuje oko 5000 posjetitelja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju