Fina hrana, dobra kava te ugodna atmosfera čine Sarajevo jednim od omiljenih gradova na Balkanu domaćim i stranim posjetiteljima. Jednom kad ga upoznate, lako se uvuče pod kožu, a priliku za to pronašli smo u povoljnoj ponudi za smještaj u vrhunskom hotelu s 5 zvjezdica usred Sarajeva. O čemu je riječ?


Povoljne cijene privlače posjetitelje


Sarajevo je grad povoljnih cijena, pa je tako osim jeftinih ćevapa, moguće pronaći i jeftin smještaj. Te pogodnosti turističkom životu zasigurno idu u prilog, pa posjetitelja ima iz raznih zemalja. Mi smo pronašli posebnu ponudu za zimsko-proljetni odmor u Sarajevu, gdje noćenje s polupansionom u jednom od najboljih sarajevskih hotela Malak Regency Hotel s 5 zvjezdica plaćate 1575 kuna za 3 dana/2 noćenja za dvije osobe, što je 260 kuna po osobi po danu.


Prilika da isprobate hamam


Ako je vas ili nekoga od vaših ukućana ponijela groznica turskih sapunica, onda ste vjerojatno imali prilike saznati/vidjeti što je to turski hamam. Hamam je ritual za opuštanje tijela i duha koji se sastoji od boravka u prostoriji koja se zagrijava toplim i suhim zrakom, kupanja u toploj vodi tijekom kojeg dolazi do znojenja i od kupanja u hladnoj vodi i masaže te odlaska u sobu za hlađenje i relaksaciju. Upravo ovaj hedonizam i ostali wellness možete isprobati u hotelu iz ponude.


Blizina izvora rijeke Bosne


Jedno od najpoznatijih obilježja Bosne i Hercegovine nalazi se u Ilidži, općini Kantona Sarajevo u kojem se nalazi i Malak Regency Hotel. Stoga na Vrelo Bosne, izvor rijeke Bosne, obavezno skoknite u predahu od wellness opuštanja, istražite krivudave puteljke i mostiće koji vode preko vodenih područja te uživajte u bogatoj i raznovrsnoj prirodi.


Soba s pogledom na rijeku i planine


Na ovom ćete putovanju, osim u wellnessu te toplini i ljubaznosti domaćina, moći uživati u posebno dizajniranim Deluxe sobama. Svijetle i prozračne prostorije od 33 kvadratna metra bit će vam luksuzno utočište nakon razgledavanja grada, ispijanja kava i isprobavanja ćevapa te ćete se buditi uz pogled na rijeku i planine.


Sarajevo je grad kojem se svi rado vraćaju, a uz ovu povoljnu ponudu to putovanje više nema smisla odgađati, pa požurite s rezervacijom!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju