Sastojci za umak:
Maslinovo ulje
Luk
Jabuka
Senf
Sok od jabuke
Jabučni ocat
Viski
Melasa

U posudu sa maslinovim uljem dodajte sitno nasjeckanu jabuku i luk, i dobro posolite. Kad dobije lijepu zlatnu boju, dodajte viski, nakon toga sok od jabuke i jabučni ocat te senf i melasu.

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega" Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Umak poslužite uz odrezak koji ćete netom skinuti s roštilja, a poslušite uz blanširane šparoke, prokulicu ili nešto zeleno po želji! Uživajte, i dobar tek!