Sastojci za umak:
Maslinovo ulje
Luk
Jabuka
Senf
Sok od jabuke
Jabučni ocat
Viski
Melasa

U posudu sa maslinovim uljem dodajte sitno nasjeckanu jabuku i luk, i dobro posolite. Kad dobije lijepu zlatnu boju, dodajte viski, nakon toga sok od jabuke i jabučni ocat te senf i melasu.

U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"

Umak poslužite uz odrezak koji ćete netom skinuti s roštilja, a poslušite uz blanširane šparoke, prokulicu ili nešto zeleno po želji! Uživajte, i dobar tek!