Rebra su divan primjer kako se uz dosta muke i vremena može dobiti savršeno malen komad jestivoga mese. Ali u sitnicama je veselje, zar ne? Lako je jesti bibtek, ili but, ali gdje je tu veselje, sreća, masni i ljepljivi prstići...

Ukratko, da vas više ne mučimo, ako pogledate filmić, naučit ćete tajne pripreme sa suhim začinima. A kao bonus evo i sastojaka za ukusni BBQ sos:

U trendu Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Mljeveno meso Pripazite Najveća pogreška koju radimo sa zamrzavanjem mljevenog mesa

3-4 žlice kečapa
1 žlica meda
1 žlica maslinovog ulja
1 žličica origana

Dober teeek!