Rebra su divan primjer kako se uz dosta muke i vremena može dobiti savršeno malen komad jestivoga mese. Ali u sitnicama je veselje, zar ne? Lako je jesti bibtek, ili but, ali gdje je tu veselje, sreća, masni i ljepljivi prstići...

Ukratko, da vas više ne mučimo, ako pogledate filmić, naučit ćete tajne pripreme sa suhim začinima. A kao bonus evo i sastojaka za ukusni BBQ sos:

U trendu Genova - 14 Genova u sjeni drugih Pesto, uspinjače i nezaboravne panorame: Najpodcjenjeniji talijanski grad koji nas je osvojio na prvu Turske mahune Tope se u ustima Ovako to rade Turci: Recept za najslasnije mahune koje ćete pojesti ove sezone Forest house Niko - 12 Forest House Niko Čarobna šumska kuća: Gdje vrijeme teče sporije, priroda miriše intenzivnije, a stres – ne postoji

3-4 žlice kečapa
1 žlica meda
1 žlica maslinovog ulja
1 žličica origana

Dober teeek!