Dakle,ako se odlučite napraviti nešto s kilogramom kozjeg mesa, a niste u blizini ražnja, evo kako napraviti curry... Najbitnije u čitavom receptu je ispravno sotirati luk, jer okus jela ovisi ponajviše o tome. Luk mora biti gotovo smeđe boje, ali obavezno pazite da vam ne izgori.

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Korčula - 10 Kao brod od kamena Pogledajte nevjerojatne prizore Korčule: Grad kontrasta, između mora i povijesti

Još jedan bitan sastojak je umak od đumbira i češnjaka – u blenderu miksajte 1/3 šalice đumbira, 1/3 šalice češnjaka i 1 žlicu octa. Pred sam kraj kuhanja dodajete začine ovisi o tome koliko intenzivan okus želite. Ovo jelo zahtjeva dosta vremena i vašu pažnju tijekom čitavog kuhanja - zaboravite selfieje!

Za pripremu:
1 kg kozletine
2 luka
3 rajčice
2 krumpira
Korijander
Ulje
Sjemenke korijandera
Lovorov list
Crni papar
Chilli