Dakle,ako se odlučite napraviti nešto s kilogramom kozjeg mesa, a niste u blizini ražnja, evo kako napraviti curry... Najbitnije u čitavom receptu je ispravno sotirati luk, jer okus jela ovisi ponajviše o tome. Luk mora biti gotovo smeđe boje, ali obavezno pazite da vam ne izgori.

Još jedan bitan sastojak je umak od đumbira i češnjaka – u blenderu miksajte 1/3 šalice đumbira, 1/3 šalice češnjaka i 1 žlicu octa. Pred sam kraj kuhanja dodajete začine ovisi o tome koliko intenzivan okus želite. Ovo jelo zahtjeva dosta vremena i vašu pažnju tijekom čitavog kuhanja - zaboravite selfieje!

Za pripremu:
1 kg kozletine
2 luka
3 rajčice
2 krumpira
Korijander
Ulje
Sjemenke korijandera
Lovorov list
Crni papar
Chilli

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju