Ponizna pizza margarita od rajčice, sira i bosiljka među najtraženijim je hruskavim proizvodima u škotskoj pizzeriji Bella Napoli. Kako i ne bi, kad je možete naručiti s jestivim portretom Franka Sinatre, Christiana Ronalda ili Sophije Loren.

Slavni ljudi iz svijeta mode, filma, glazbe i sporta kratkotrajno su ovjenčani u siru i rajčici, koje Dominico Crolla precizno polaže na klasično talijansko tijesto za pizzu. Ovaj Škot talijanskih korijena glavni je pizza majstor i umjetnik, vlasnik restorana, kao i marketinški genije iza cijele jestive priče.

Bruce Lee je krasio njegovu prvu celebrity pizzu koju je nespretno napravio prije nekoliko godina. Vremenom su iz njegove krušne peći izašli svi, od aktualnog američkog predsjednika, preko chefa Gordona Ramseya i modne ikone Anne Wintour, do pop dive Rihanne i reality zvijezde Kim Kardashian.

U siru i rajčici Crolla je uspješno reproducirao čak i neka znamenita umjetnička djela poput Mona Lise i Djevojke s bisernom naušnicom, kao i grbove poznatih nogometnih klubova.

Intervju s pizza umjetnikom i majstorom pogledajte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju