Galerija Tognana IRIDEA friteza na vrući zrak Posuđe Tognana Tognana IRIDEA kuhinjski robot boje kadulje Talijanski specijalitet malfatti na Tognana tanjuru boje cigle Talijanski specijalitet malfatti na Tognana tanjuru boje cigle +29 Talijanski specijalitet malfatti na Tognana tanjuru boje kadulje

Na predstavljanju našeg Italian chef weekend experienca talijanski chef s hrvatskom adresom Stefano Cosattini pokazivao je našim poznatim food blogerima kako napraviti neka tipična talijanska jela, ali s malo drugačijom prezentacijom i tehnikama kuhanja. Za sve to tražili su i dobili pomoć odtalijanskog posuđa i kuhinjskih aparata Tognana što im je uvelike olakšalo posao i učinilo ih bržim i boljim kuharima, a mi smo ih upitali bez čega ne bi trebala biti ni jedna kuhinja i koji je njima kuhinjski aparat ili alat broj jedan.

''Ako bi morao izabrati baš jedan aparat, ja mislim da bi trebali imati svi u kući jednu planetariju (kuhinjski robot), sigurno će nam pomoći s desertima, kremama, nadjevima, za tijesto za kruh, za pizzu za sva jela vezana uz Italiju i sigurno je velika pomoć'', rekao je chef Stefano Cosattini.

Tognana linija malih kućanskih aparata - 10 Tognana linija malih kućanskih aparata - 10 (Foto: Nova Studio)

Da nam danas uvelike kuhanje olakšavaju kuhinjski pomagači, aparati bez kojih ne možemo zamisliti niti jednu kuhinju slaže se i naš food bloger Mile Butorac koji se ne može odlučiti koji mu je draži ili potrebniji.

''Kod mene je lista kuhinjskih aparata jako duga. Mislim, zbilja su nam postali produžeci i desna ruka u kuhinji. Tako da, ne znam bez kojeg ne bih mogao. Možda mikser, blender, štapni mikser, vaga, svašta. Sve, treba mi sve.'', priznao je Mile, a Luka Nižetić, glazbenik i strastveni kuhar ne bi mogao zamisliti život bez dobrog noža.

Luka Nižetić, glazbenik i strastveni kuhar ne bi mogao zamisliti kuhanje bez dobrog noža Luka Nižetić, glazbenik i strastveni kuhar ne bi mogao zamisliti kuhanje bez dobrog noža (Foto: Nova Studio)

''Znači, nož mora biti dobar jer dobar nož u kuhinji je svetinja. Ali isto tako, ja sam šeprtlja pa taj dobar nož dobijem po prstima vrlo često. Znaš šta treba još imati? Štrukapatati, za njoke.'', rekao je Luka koji bez te aparature ne može zamisliti njoke po kojima su njegova baka Vjeročka i mama Tamara poznate u obitelji i nitko ih ne radi kao one. Svetinja je po njemu u kuhinji imati i blender.

Food blogerica Sandra Rončević ako bi se baš morala odlučiti za jedan, uvijek bi izabrala vagu. Otkrila nam je i što joj je bitnije kod kuhinjskih aparata kada ih bira za svoju kuhinju - estetika ili funkcionalnost.

Tognana linija malih kućanskih aparata - 9 Tognana linija malih kućanskih aparata - 9 (Foto: Nova Studio)

''Kod aparata u kuhinji mi je bitno apsolutno sve. Volim prvo da su točni jer moj omiljeni aparat je vaga, s obzirom da sam puno u tom brašnjenju, ali volim i da su lijepi. I ustvari, da im baterija dugo traje, odnosno da im kabel nikad ne pukne'', kaže Sandra, a Luka Nižetić ako mora odlučuje se za jedno: ''Brijem na estetiku, volim da je lipo, ali u kužini mi je ipak funkcija prvo.''

Mile bi rado imao oboje ako može: ''Aparati trebaju služiti svojoj svrsi, ali naravno, jako je super kada i oni lijepo izgledaju, kada upotpune kuhinju i daju joj onaj super touch.''

Tognana linija malih kućanskih aparata - 4 Tognana linija malih kućanskih aparata - 4 (Foto: Nova Studio)

Iz Tognane znaju da se većini teško odlučiti samo za jedno pa su objedinili estetiku i funkcionalnost u jednu liniju vrhunskih malih kućanskih aparata IRIDEA koja dolazi u četiri atraktivne boje: kadulja - zelena, nebesko - plava, prosecco - bež i cigla – crvena. Ova linija sadrži sve što vam u kuhinji treba; fritezu na vrući zrak, mikser, sjeckalicu uz koju dolazi i štapni mikser, kuhinjski robot ili planetariju, toster, prijenosne ploče za kuhanje i električnu pećnicu, blender, kuhalo za vodu i aparat za kavu.

Tognana linija malih kućanskih aparata - 5 Tognana linija malih kućanskih aparata - 5 (Foto: Nova Studio)

''Tognana aparati su posebni po kvaliteti, po bojama kojima uz dizajn mogu dati drugačiju sliku svakoj kuhinji i rekao bih da se dobro kompletiraju s tanjurima i tavama koji su u istim bojama'', rekao nam je Davor Šulina iz Tognane koji su osim da vam olakšaju kuhanje i potaknu vašu kreativnost ponudili i idealne stilske dodatke za vašu kuhinju.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Tognana po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju