Teško je posjetiti Fuliranje na Strossmayerovom trgu u Zagrebu, a ne zamijetiti Punch House.

Ova kućica projekt je zagrebačkog bara A most unusual garden, a pozornost privlači jarko narančastom bojom, dekoracijama od sušenog i svježeg voća, ali i neodoljivim aromama koje se šire oko nje.

I ove godine u njihovoj su ponudi kuhano vino i različit punčevi koji se svaki dan kuhaju po posebnim recepturama, a za koje se koriste kvalitetni sastojci.

Okus punča može se prilagoditi individualnim okusima jer posjetitelji mogu odabrati začine i dehidrate hrvatskog proizvođača Botanica po svojem guštu.

Vino i punčevi kuhaju se svaki dan od kvalitetnih sastojaka Vino i punčevi kuhaju se svaki dan od kvalitetnih sastojaka (Foto: PR)

Kuhano vino možete kušati po cijeni od tri eura, dok se cijene aromatičnih punčeva koji se rade na kućici kreću od 3,90 do 4,50 eura.

Pravi hit na kućici Punch Housea je Apple Pie Monkey Shoulder Punch. Riječ je o toplom piću koje se radi s viskijem Monkey Shoulder s aromom vanilije i svježe prešane jabuke, a koje ima okus po finoj piti od jabuka. Iznimno je pitko, a svidjet će se onima koji ne vole preslatka pića.


Ako je slatko vaš cilj, obvezno naručite poseban desert – brioche Bananko pecivo koje se poslužuje uz sladoled s aromom banane i preljevom od pistacije. Cijena mu je 3 eura po porciji.

Fotkaj se u obrnutoj sobi punkufer.hr-a na Fuliranju i osvoji super nagrade Obrnuta soba punkufer.hr-a na Fuliranju 2023./2024. - 1 Obrnuta soba punkufer.hr-a na Fuliranju 2023./2024. - 2 Obrnuta soba punkufer.hr-a na Fuliranju 2023./2024. - 3 +2 Obrnuta soba punkufer.hr-a na Fuliranju 2023./2024. - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju