Jedva smo dočekali Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru kako bismo svaki dan uživali u poslasticama koje nam donose parovi koji se susreću na katarskom poluotoku. Naravno, ne bismo imali ništa protiv da na licu mjesta, na površini duplo manjoj od Slovenije doživimo kulture svijeta koje će se mjesec dana susretati, miješati i učiti jedne od drugih, ali iz udobnih i malo manje toplih, nego na licu mjesta, domova krećemo u Svjetsko prvenstvo na naš način. I moramo priznati nama najdraži kut praćenja Mundijala – kroz Najbolju hranu Svjetskog prvenstva!

Do sada ste odabrali katarski Machboos ispred ekvadorskog Encebollada te dalmatinsku pašticadu ispred mirisne marokanske peke, a danas se bitka vodi između španjolskog graha s mesom i njemačkog krumpira sa slanonom kojeg Nijemci jedu i za doručak.

Bratkartoffeln - 3 Bratkartoffeln - 3 (Foto: Getty Images)

Glasajte za omiljeni recept, opišite zašto i možda baš vi osvojite vrijedne nagrade za put te na licu mjesta isprobajte okuse. Detalje pronađite u pravilima nagradnog natječaja.

Dijelimo četiri paketa koji sadrže 4K akcijsku kameru, prijenosnu bateriju, platnenu luksuznu kozmetičku torbicu i globus od pluta za planiranje puta. 

Uključite se u glasovanje ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju