Pohani tost sa sirom i šunkom dekadentni je spoj dobro poznatih okusa koji se vrlo lako priprema u domu. Imate li pri ruci fritezu na vrući zrak, smanjit ćete količinu upotrijebljenih masnoća.

Sastojci:

4 kriške tosta
4 kriške topivog sira po želji
4 kriške šunke po želji
2 jaja
100 grama brašna
100 grama krušnih mrvica
biljno ulje za prženje

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

Slika nije dostupna Hrana i piće Savjeti za najbolji sendvič od tune koji ćete ikada probati

Priprema:
1. Između dvije kriške tosta stavite po dvije kriške sira i šunke kako biste napravili uobičajeni tost sendvič.

2. Panirajte sendvič na uobičajeni način: umočite ga u istučena jaja, brašno i krušne mrvice, a potom ispecite na ulju sa svake strane dok ne dobije zlatnosmeđu boju.

3. Ispečene sendviče stavite na papir za upijanje masnoće, a potom poslužite uz umak i salatu po želji. Dobar tek!