Pohani tost sa sirom i šunkom dekadentni je spoj dobro poznatih okusa koji se vrlo lako priprema u domu. Imate li pri ruci fritezu na vrući zrak, smanjit ćete količinu upotrijebljenih masnoća.

Sastojci:

4 kriške tosta
4 kriške topivog sira po želji
4 kriške šunke po želji
2 jaja
100 grama brašna
100 grama krušnih mrvica
biljno ulje za prženje

U trendu Pečene tikvice iz pećnice Mljac! Pečene tikvice iz pećnice: Njihovo hrskavo savršenstvo gotovo za samo 15 minuta Terra Iapodica - 8 Terra Iapodica U zemlji Japoda: Pogledajte kako niču nove kućice pod zemljom nedaleko od Plitvičkih jezera Popečci od tikvica Super ljetni ručak Ne trebaju vam jaja: Brzi recept za ekstra hrskave i fine popečke od tikvica

Slika nije dostupna Hrana i piće Savjeti za najbolji sendvič od tune koji ćete ikada probati

Priprema:
1. Između dvije kriške tosta stavite po dvije kriške sira i šunke kako biste napravili uobičajeni tost sendvič.

2. Panirajte sendvič na uobičajeni način: umočite ga u istučena jaja, brašno i krušne mrvice, a potom ispecite na ulju sa svake strane dok ne dobije zlatnosmeđu boju.

3. Ispečene sendviče stavite na papir za upijanje masnoće, a potom poslužite uz umak i salatu po želji. Dobar tek!