Treći Punkuferov Brunchy svakako je obilježila odlična atmosfera, što zbog sreće što nas nije potjerala kiša, što zbog mnogobrojnih veselih lica koja su nam se pridružila na našem ranom ručku.

''Brunch je dobra ideja ako ste kao i ja koja se diže rano, ali pije dva do tri sata kavu i onda još turbo ogladni pa se taman u vrijeme bruncha, malo kasnije, voli konkretnije najesti. Znači, neka konkretnija hrana koji povezuje, neki miks između doručka i ručka da vam da energije za ostatak dana'', kaže food blogerica Marijana Zlomislić koja nam je za ovaj Brunchy pripremila pileće ražnjiće, ''mekane kao duša'', inspirirane Vindijinom GMO free piletinom, koji razbuđuju okusne pupoljke i griju iznutra.

''Za Brunchy sam izabrala tandoori pileće ražnjiće. S obzirom na to da koristimo Vindijinu GMO free piletinu koju i ja često koristim, meni je piletina najdraža u tandoori izdanju. To je malo pikantnija mješavina začina indijskog porijekla koja te ugrije, koja te zasiti i možda čisto zato što volim ljudima približiti nešto što možda još nisu probali'', rekla nam je Marijana, koja na svom blogu Un Mondo Di Sapori oduševljava kreativnim receptima inspiriranima svjetskom kuhinjom.

Ni posjetitelji nisu ostali ravnodušni na njezine premekane pileće ražnjiće u pratnji slatke salatice s mangom.

Brunchy u Ritmu Mediterana - 3 Brunchy u Ritmu Mediterana - 3 (Foto: Nova Studio)

''Sve ispada koliko mi je fino. Naručio sam neke ražnjiće. Iskreno, ne znam naziv, ali vjerujem da se možete raspitati. Dođite i probajte!'' rekao je jedan posjetitelj, a mi nismo odoljeli njegovu pozivu, kao ni oni koji su čekali u redu ispred Brunchy prikolice.

Gužvica oko naše kuhinjice na kotačima privukla je mnoge strance, koji su se gostili smoothiejima i ostalim slasnim specijalitetima koje nudimo. Nisu zaobilazili ni štand na kojem su mogli degustirati sve okuse Freska smoothieja.

Za ugodnu atmosferu zaslužna je i glazbena podloga Frühstück ekipe koja nas je vratila u neka druga bezbrižnija vremena. Razbibrigu i osmijeh na lice natjerao nam je i pokušaj da usavršimo vrćenje hula hupa.

Iako zabavno, nije lako kako se čini pa smo izgubljenu energiju vratili ''službenom vodom'' Brunchyja Vitamin Wellom. Svaki ima svoju funkciju pa ako ste se trebali obnoviti energiju kao i mi, detoksicirati se, obraniti od neželjenih bolesti ili samo svakodnevno osvježiti, mogli ste to učiniti s nama na ugodnom druženju uz Ritam Mediterana.

Brunchy u Ritmu Mediterana - 7 Brunchy u Ritmu Mediterana - 7 (Foto: Nova Studio)

Čekamo vas na sljedećem Brunchyju 24. kolovoza od 10 do 14 sati na Špancirfestu u Varaždinu gdje će uz već poznate specijalitete Munchy chefa Filipa Eterovića i službenog chefa Vindije Marija Oblaka, inspirirane Vindijinom GMO Free piletinom i puretinom, biti i jedan od dosadašnjih specijaliteta blogera, po vašem izboru.

Više o tome kako možete utjecati u čijem će baš jelu uživati posjetitelji Brunchyja na Špancirfestu i ostale friške informacije o našem Brunchyju saznajte uskoro na službenoj stranici i društvenim mrežama Punkufer.hr-a.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju