Na zadnjem Punkufer Brunchyju pridružio nam se jedan od najuspješnijih food blogera, Marko Bakes, kako bi još jednom isprobao specijalitete koji su se pripremali u sjajnoj prikolici. Kako je na Brunchyju koji se održao u sklopu Ljeta na Štrosu bio fokusiran na svoj specijalitet, ovoga je puta isprobao slasnu kulinarsku kreaciju Vindijinog chefa Maria Oblaka. ''Quesadilla je odlična. Super je za jedan raniji ručak ili malo kasniji, obilniji doručak. Škicnuo sam malo kako je chef Filip Eterović radio quesadillu i izgleda jako jednostavno i quesadilla je fina, tako da mislim da ću je probati doma napraviti sam'', priznao je Marko Josipović.

Marko Bakes isprobava quesadillu chefa Maria Oblaka Marko Bakes isprobava quesadillu chefa Maria Oblaka (Foto: Nova Studio)

S obzirom na to da je Vindija ove godine generalni pokrovitelj Špancirfesta, chef Mario Oblak iznimno je ponosan što je Punkufer Brunchy posjetio šareni festival Vindijinog grada: ''Imamo Brunchy projekt u kojem se nude jela od naše GMO Free piletine i puretine u krasnim kreativnim jelima''.

Osim quesadille, posjetitelji su mogli omastiti brk specijalitetom blogera kojeg ste vi odabrali. Matejkin sočni sendvič od trgane piletine izašao je kao pobjednik kad smo vas na našim društvenim mrežama upitali koji biste ponovno htjeli isprobati na zadnjem Brunchyju.

GMO Free piletina i puretina GMO Free piletina i puretina (Foto: Sandro Sklepić)

''Brunchy mi je super. Obožavam taj koncept, drago mi je da je konačno to zaživjelo kod nas i da se netko odvažio to napraviti. I vidim da funkcionira, da se ljudima jako sviđa'', rekla je posjetiteljica Ana Bacinger koja je isprobala pileći curry s rižom i s prijateljima uživala u sunčanom prijepodnevu.

Ako ste propustili posjetiti našu sjajnu prikolicu koja je ovo ljeto začinila četiri lokacije, ne očajavajte. Recept za quesadillu kao i ostale ideje za brunch možete pronaći na službenoj Punkufer Brunchy stranici.
 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju