Koliko vam se puta znalo desiti da se vozite uskom cestom i naletite ispred sebe na stražnji dio ogromnog kamiona. Ne vidite ništa, ne smijete ići previše sa strane, dok dočekate neki ravni dio, već vas pokušava prestići pet nervoznijih ili jačih u koloni koja se formirala i duga je pola kilometra...

O da, znamo, događalo se i nama, ali najčešće je strpljenje jedini lijek, sve dok u nisu smislili - display na stražnjoj strani kamiona! Kamera koja se nalazi na prednjem dijelu kamiona pokazuje stanje na cesti ispred njega, to se prikazuje na stražnjem kraju i tako olakšava vozaču automobila da krene u pretjecanje.

Neki će reći da je to opasno, drugi da tehnologija može pogriješiti, a treći - da je ovo genijalno. U kojoj god skupini bili - bacite oko!

Ovaj novitet prije nekoliko godina bio je nezamisliv kao i što nam je bilo nezamislivo da možemo gledati TV na svakom koraku, ali zahvaljujući usluzi TV za van, danas u TV sadržaju možemo uživati gdje god se nalazili, a sve što nam je potrebno jesu mobilni uređaj s potrebnom aplikacijom ili prijenosno računalo i, naravno, internetska veza.

Usluga VIP TV za van, osim brojnih programa, omogućava i opcije poput pauziranja programa (kako bi nakon osvježenja u moru mogli nastaviti gledati utakmicu ili film na mjestu na kojem ste stali prije skoka u more), gledanja sadržaja koji je emitiran unutar posljednja dva ili tri dana te snimalicu za pohranu sadržaja za naknadno gledanje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju