Još smo nedavno plakali za ljetom, a sada kada nas je već dobro spržilo, tražimo bilo koji način za malo osvježenja na vrućem asfaltu metropole. Imamo nekoliko trikova i preporuka, koje možete uvijek istražiti na Punkuferu, ali kako bismo vama, a i nama, instantno olakšali nadolazeći „pakleni“ vikend, odlučili smo vam podijeliti hrpu sladoleda Gelati d'Oro!

Od ovog petka u kultnom Mojo Baru u centru Zagreba, na križanju Martićeve s Trgom hrvatskih velikana, započinje i završava vaša potraga za najslađim osvježenjem. U petak od 16 do 20 sati navratite s ekipom do velike terase Mojo Bara, a subotu i nedjelju dobro se organizirajte i sve isplanirajte jer smo tamo sa sladoledima od 11 do 19 sati pa možete navratiti i više puta. U subotu vas očekuje dodatna poslastica od 12 do 14 sati i hrpa pozitivne energije na nastupu idealnog benda za vruće dane – Plesač sporog stepa, čiji su članovi inače okupljeni u genijalnom cover bendu Ljetno kino.

Sav ugođaj pravog vikend-osvježenja zaključite posjetom na našu stranicu www.punkufer.hr jer smo od petka 14. lipnja i mi 100 % osvježeni novim dizajnom, kojim ćemo vam nastojati, kao i do sada, donositi priče koje vas zabavljaju, opuštaju i inspiriraju…

Vidimo se za vikend u Moju!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju