Uduga "Eko-Zadar" organizira sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira "Dani sunca" koji će se održati na Obali kralja Petra Krešimira IV. u Zadru u periodu 18.-31. srpnja 2014. godine. Na sajmu će se izlagati i prodavati prirodno i tradicijski proizvedena hrana i piće, ulja, ljekovito bilje i biljni preparati, proizvodi s područja aromaterapije, te umjetnički i zanatski proizvodi poput suvenira i upotrebnih predmeta od prirodnih materijala.

"Dani sunca" održavaju se već deset godina, a do sada je održano 30 sajmova. Imaju potporu Grada Zadra, Zadarske županije i HGK – Županijske komore Zadar, a od 2010. godine održavaju se četiri puta godišnje. Na "Danima sunca" održanima prošle godine u srpnju i kolovozu, posjetiteljima su se predstavilo 13 proizvođača iz deset županija. Radno vrijeme sajma je svakog dana 08:00 – 23:00 h, prenosi portal Agroklub.

Idealan izlet za sve turiste u toj regiji, pogotovo Slovake i Mađare koji ovom prilikom mogu pojačati svoje dnevne obroke u vidi mesnih doručaka i sireva za mazanje! šalimo se, dođite na Dane sunca u Zadar!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju