Fešta od šokola održat će se u nedjelju 20. srpnja 2014. godine u starogradskoj jezgri Nina s početkom u 21 sat. Organizator manifestacije je Turistička zajednica Grada Nina, a pokroviteljstvo je zatraženo od Ministarstva poljoprivrede, Zadarske županije, Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Zadarske županije dok su medijsko pokroviteljstvo prihvatili gotovo svi lokalni mediji. Zabavni program na Fešti od šokola počinje u 20,30 sati, dok je proglašenje najboljih šokolara za 2014. godinu predviđeno oko 21,00 sata.

U zabavnom programu sudjeluju klape i KUD-ovi Zadarske županije. Tijekom večeri moguće je degustirati šokol iz natjecateljskog programa na štandu Turističke zajednice grada Nina, u ugostiteljskim objektima Grada Nina koji su spremni uslužiti i najzahtjevnijeg gosta ili kupiti na štandu vrijednih Ninjana koji pripremaju ovaj jedinstveni proizvod.

Na ulicama Nina, organizirati će se prodajna izložba domaćih gastronomskih proizvoda Zadarske regije i proizvoda iz kontinentalne Hrvatske, piše na portalu grada Nina. Dakle, tulum samo takav!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju