Georges Pernoud jedan je od najpoznatijih francuskih novinara, doputovao je s ekipom na Korčulu, gdje će uz priloge iz Hrvatske snimiti korčulanski život na moru u dokumentarnom filmu u trajanju od 90 minuta. Thalassa, le magazine de la mer je jedna je od najgledanijih francuskih dokumentarnih emisija, koja je uspjela stvoriti pravu zajednicu aktivnih gledatelja i strastvenih obožavatelja mora.

Francuski publicist i novinar je oduševljen Korčulom, tako će gledateljima TV FRANCE 3 prikazati dolazak u Korčulu s morske strane, odakle su vidljive kule i zidine srednjovjekovnog grada, te njezine urbanističke i kulturno povjesne znamenitosti, gdje su i Francuzi za vladavine od 1805 – 1813 gradili ceste i utvrde na Korčuli, prenosi portal Korčula.hr.

Hrana je oduvijek spajala ljude, pogotovo ovdje, u samom srcu Mediterana. Pridružite nam se na NEM-ovu ekskluzivnom događaju Gourmet Hour With Jonathan Phang sa zvijezdom Travel Channela i Food Networka Jonathanom Phangom. Kulinarski događaj NEM-a 2014 savršena je prilika za proslavu novih poslovnih prilika i, naravno, za degustaciju hrane!


Jonathan je više od 20 godina proveo planirajući karijere vodećih svjetskih modela u Londonu, Miamiju i New Yorku prije nego što je otvorio vlastitu agenciju za ljepotu. Bio je sudac u dva šoua vezana za manekenstvo, Britain and Ireland’s Next Top Model i Britain’s Missing Top Model te voditelj šoua Naked na kanalu BBC3, gdje je pokušao potaknuti samopoštovanje u običnih žena. U Velikoj Britaniji Jonathan je također nastupao u seriji What’s Cooking na Channelu 4.

Godine 2013. Jonathan je objavio svoju prvu kuharicu, The Pepperpot Club, koja je nadahnuta obiteljskim receptima i nasljeđem. Bio je zvijezda i kulinarske serije Jonathan Phang’s Caribbean Cookbook, koja je prikazana na Food Networku. U njoj Jonathan putuje po Karibima i susreće lokalne chefove te kuha svoja omiljena jela nadahnuta Karibima. Serija je postignula uspjeh te je premijerno prikazana na Travel Channelu i tako dospjela do publike diljem Velike Britanije i EMEA-e.

Početkom 2014. u Velikoj Britaniji emitirana je najnovija serija Jonathana Phanga na Travel Channelu, Jonathan Phang’s Gourmet Trains. Ona trenutačno osvaja zemlje EMEA-e .
New Europe Market 2014, najveći događaj za medijske profesionalce u regiji, održat će se od 10. do 13. lipnja 2014. na prestižnoj lokaciji Dubrovačkih vrtova sunca u hotelu Radisson BLU Resort & Spa.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju