Poredak bi se ubrzo mogao promijeniti, jer je Twentieth Century Fox najavio izgradnju svog zabavnog parka pod imenom "Twentieth Century Fox World", koji bi svoja vrata trebao otvoriti u 2016. godini, i to u sklopu zabavnog i odmorišnog centra u Maleziji pod nazivom "Malaysia's Resorts World Genting".

Prema planovima, ovaj park bi trebao sadržavati više od 25 različitih avanturističkih punktova, a neki od njih biti će kreirani prema poznatim filmovima spomenutog studija, kao što su "Ice Age","Rio", "Alien vs. Predator", "Planet of the Apes" i "Night at the Museum".

Jedan dio parka biti će posvećen djeci, dok će drugi biti za odrasle, što se može i pretpostaviti, jer malo je vjerojatno da će trogodišnjaci biti zaintrigirani za vožnju u svijetu kreiranom prema filmu "Alien vs. Predator".

U zabavni park će se sve ukupno investirati 300 milijuna američkih dolara, a samo je pitanje vremena kada će Twentieth Century Fox World svoja vrata otvoriti i na drugim kontinentima. Dijete u nama - jedva čeka!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju