Park pod nazivom “ Twentieth Century Fox World” sadržavat će 25 tematski različitih atrakcija koje će se prostirati na više od stotinu tisuća metara kvadratnih, i biti udaljen svega sat vremena od glavnoga grada Malezije - Kuala Lumpura, prenosi “Hollywood Reporter”.

Predstavnici Twentieth Century Foxa i premijer Malezije nedavno su objavili ovu vijest i razveselili svu dječurliju svijeta, kao i one roditelje koji u tome uživaju i sami. Kako se zasad šuška, World će konkurirati i samome Disneylandu, jer će, osim filmovima inspiriranih atrakcija sadržavati i luksuzne kockarnice, hotele i restorane, a bit će sastavni dio popularnog turističkog odmarališta “Resorts World Genting”.

Za sada je otkriveno kako će vodeće mjesto zauzimati vrtuljci i igre bazirani na blockbusterima “Ledeno doba”, “Rio”, “Planet majmuna”, “Noć u muzeju” i “Alien vs Predator”, a zanimljivo je da je u Maleziji zabranjeno kockanje, ali će uprkos tome “Twentieth Century Fox World” otvoriti kockarnicu. Naime, vlada Malezije dozvolila je kockanje strancima u zemlji, ali ne i svojim stanovnicima. Zabava za djecu i odrasle, pa ako već idete za Australiju ili Novi Zelad, ostanite dan-dva i u Kuala Lumpuru i fino se izLumpajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju