Grad zbog kojeg uživamo u odličnim kremšnitama, sočnim kotletima i najveselijem Fašniku ove subote slavi svoj dan. Dan grada Samobora obilježava se treće subote u listopadu, a kao i proteklih godina, domaćini su pripremili pravu feštu koja će trajati od 15. do 18. listopada.

Ove godine atmosfera će biti osobito slavljenička jer su dio programa proslave i Dani vatrometa, koji su se nakon dugog izbivanja vratili kući.

Samoborce i njihove goste očekuje bogat program na gradskim ulicama i trgovima te na stadionu NK Samobor gdje će od petka do nedjelje posjetitelji uživati u vatrometnom spektaklu i koncertima za sve uzraste.

U četvrtak, 15. listopada na stadionu NK Samobor nastupit će grupa 4 za 5 i Športsko plesni klub Samobor, a najsretniji studenti dobit će na poklon besplatne ulaznice za produkciju filma Zvizdan.

Od petka do nedjelje izmjenjivat će se europski pyro timovi, a nestrpljivo i ove godine očekujemo vatrometna iznenađenja domaćina, Mirnovec pirotehnike.

Novost ove godine je dječji vatromet u ranijim večernjim satima za najmlađe posjetitelje, a što vas još očekuje pročitajte na stranicama grada Samobora.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju