U ulici Višnjevac, nedaleko od Ljubljanice, otvoren je Choco café, mjesto koje će vas već na prvu osvojiti neobičnim uređenjem, a ljubav će se definitivno roditi onog trena kada počnete proučavati jelovnik i kada obećate sebi kako morate isprobati sve što se na njemu nalazi.

Pa predlažemo da krenete redom, odnosno od slatkih palačinki, a za sada je naš apsolutni favorit kombinacija s Nutellom, šumskim voćem, Kinder buenom i sladoledom.

Kada se i ako se zasitite palačinki predlažemo da dalje krenete redom isprobavati maštovite kombinacije raznih torti i kolača, a kao šećer na kraju zasladite se i ohladite cijelim spektrom odličnih sladoleda vlastite proizvodnje.

>> Good Food: Novo ruho za zagrebački gastro punkt koji kuha i živi hrvatsko

Choco café može se pohvaliti i ponudom slanih jela, npr. tostiranih palačinki sa šunkom i sirom uz dodatak salse ili palačinki s kulenom i sirom, uz dodatak francuske salate.

Ali ni to nije sve jer novo zagrebačko hit mjesto u svakodnevnoj ponudi ima i doručke koje poslužuju već od 7 sati pa čak do 13 sati za sve one koji nisu jutarnji tipovi. Na meniju za doručak pronaći ćete jaja na nekoliko načina, uz slaninu, tost ili nešto treće, a najmlađi posjetitelji mogu računati na dobru zabavu u posebno osmišljenom kutku za njih.

Sigurni smo da nas očekuje još iznenađenja u  Choco caféu, a do tada ćemo rado uživati u kreativnom konceptu novog mjesta koje definitivno zaslužuje priliku.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju