Good Food
podržava hrvatsku proizvodnju pa je tako sva hrana na meniju hrvatskog podrijetla, dok su se na uređenju prostora koristili predmeti ručne izrade hrvatskih autora, mahom manje poznatih obrtnika koji nisu afirmirana lica.

Upravo zbog odlične suradnje s njima na projektu preuređenja, koje potpisuje Christian Rendulić iz biroa Arhikultura, Good Food osmislio je kutak u svom prostoru namijenjen besplatnoj promociji domaćih autora.

Riječ je o ljudima koji imaju za ponuditi nešto originalno, a treba im izlog na prometnom mjestu kamo zalaze ljudi koji cijene dobru hranu u dobrom ambijentu. Tako su goste na otvorenju novog lokala dočekali unikatni radovi – ogrlice by TDTF i glavatari by Zood Zid.



Osim klasične ponude burgera koji postaju bogatiji, u Good Foodu svakog dana možete pojesti dnevnu juhu, ali i salate, tosteve i bruschette. U ponudi postoje i hrana za vegetarijance i za one koji se klone glutena.

Na meniju možete pronaći i hranu označenu zelenim srcem, što znači da se od srca preporučuju, a najpopularniji su Tacolicious, Popay's Secret, Green Hot Chilli Pepper, King of BBQ, Smoked salmon, Cheese steak i Gluten free for me.

Uz jela na novoj terasi lokala možete popiti i čašu dobrog vina, pivo, koktele i razne sokove, a u ponudi se nalazi i nekolicina finih smoothieja koji su smućkani s prirodnim sastojcima. Na koncu mališane će u Good Foodu dočekati bojice i podlošci za bojanje kako bi se zabavljali na svoj način dok jedu nešto zdravo.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju