Bilo da se radi o carskom mesu, rebarcima ili medaljonima, marinada od senfa, češnjaka i limunovog soka odlična je kombinacija za mirisno meso. Kako bi meso imalo dovoljno vremena da upije sastojke i omekša ostavite ga najmanje pet sati, a još i bolje, preko noći premazanog preko noći u hladnjaku.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom

Sastojci za 1 kg svinjetine: 

1,2 žlica senfa
3 češnja češnjaka
1 žlica limunovog soka
1 grančica ružmarina
sol i papar

Priprema: 

1. Za marinadu pomiješajte senf, ružmarin, žlicu limunovog soka i sitno sjeckani češnjak te posolite i popaprite.

2. Meso dobro namažite sa svih strana pa stavite u posudu s poklopcem ili vrećicu za zamrzavanje koju dobro zatvorite.

3. Tako pripremljeno meso ostavite da se marinira najmanje 5 sati, a najbolje preko noći.

Utočište bogova: Mistična piramida koja se stoljećima skrivala pod zemljom Borobudur - 3 Borobudur - 2 Borobudur - 1 +2 Borobudur