Bilo da se radi o carskom mesu, rebarcima ili medaljonima, marinada od senfa, češnjaka i limunovog soka odlična je kombinacija za mirisno meso. Kako bi meso imalo dovoljno vremena da upije sastojke i omekša ostavite ga najmanje pet sati, a još i bolje, preko noći premazanog preko noći u hladnjaku.

Sastojci za 1 kg svinjetine: 

1,2 žlica senfa
3 češnja češnjaka
1 žlica limunovog soka
1 grančica ružmarina
sol i papar

Priprema: 

1. Za marinadu pomiješajte senf, ružmarin, žlicu limunovog soka i sitno sjeckani češnjak te posolite i popaprite.

2. Meso dobro namažite sa svih strana pa stavite u posudu s poklopcem ili vrećicu za zamrzavanje koju dobro zatvorite.

3. Tako pripremljeno meso ostavite da se marinira najmanje 5 sati, a najbolje preko noći.

Utočište bogova: Mistična piramida koja se stoljećima skrivala pod zemljom Borobudur - 3 Borobudur - 2 Borobudur - 1 +2 Borobudur

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju