Laundromat Cafe, Reykjavik, Island
Laundromat Cafe je nevjerojatna mješavina praonice rublja, kafića i knjižnice. Ako vam je ikada potrebna čaša vina onda je to zasigurno u trenutku dok perete rublje i čitate knjigu - sve na jednom mjestu!

Hotel Edelweiss, Murre, Švicarska
Gdje je bolje uživati u obroku i pivu nego na 3600 metara visine, okruženi sa svih strana veličanstvenom planinskom panoramom koju formira čak 21 vrh u srcu Alpa!

Monkey bar, Berlin, Njemačka
Monkey bar gleda na veliki berlinski zoološki vrt, što znači da je s terasa velika vjerojatnost da ćete zapravo vidjeti pravog majmuna, žirafu, ili što god već živo.

Joben bistro, Cluj-Napoca, Rumunjska
Joben bistro je osebujan pub koji vas vodi u prošlost svojim punkerskim dizajnom. Kombinacija mesinga, bakra i fluorescentnih svjetala stvara elegantno mjesto za druženje s prijateljima.

Polarna svjetlost, Island
Ovaj bar nalazi se doslovno usred ničega i nudi sjedala u prvom redu s pogledom na uistinu spektakularan prirodni fenomen. Masivni prozori pružaju pogled na polarnu svjetlost, ali i na mahovinom prekrivena polja lave.

Clinic bar, Singapur
Ovaj bizarni bar medicinske tematike umjesto stolica ima drvena kolica za invalide, a kokteli se piju kroz plastične cijevi za infuziju. Čudno, ali to jedan od najpopularnijih barova u Singapuru.

Bab-al-shams, Dubai
Ovaj bar s pogledom na beskrajnu Arapsku pustinju predstavlja jedno od najspektakularnijih mjesta za promatranje zalaska sunca uz šalicu vrućeg čaja. Da, ništa vas neće bolje rashladiti od vrućeg čaja usred vrele pustinje.

Bijeli zec, Moskva, Rusija
Moskva je nevjerojatno živ grad s bogatom povijesti i arhitekturom. Bijeli zec nudi najbolju panoramo na užurban grad uz ponudu predobre hrane.

Lounge Plava žaba, Mumbai, Indija
Čudan dizajn ovog bara omogućuje vam da bilo gdje da sjedite čujete glazbu i imate osjećaj kao da sjedite pored same pozornice.

Klub 33, Disneyland, Kalifornija, SAD
Privatni klub s listom čekanja dugom deset godina za nove članove te jedino mjesto u najpoznatijem zabavnom parku svijeta gdje se poslužuje alkohol.

Sky bar, Bangkok
Sky bar smješten je na krovu tornja Lebua State, 63 katova iznad ulica Bangkoka. Pijuckajte večernji koktel dok gledate na more svjetla ispod vas.

Sunland pub, Južna Afrika
Baobabi su poznati po svojoj veličini, a ovo stablo, nadimak Sunlanda, staro je više od 6000 godina, i toliko je veliko da se u njegovom deblu smjestio mali bar u kojem se može poslužiti maksimalno 15 gostiju istovremeno.

Ice bar, Quebec, Kanada
Ovaj ledeni bar otopi se svakog ljeta i ponovno se izgradi nadolazeće zime. Od siječnja do ožujka gostima nude ohlađene koktele uz koje je preporuka ponijeti podeblji…kaput.
 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju