Aperitivo bar u samom centru Zagreba na Europskom trgu novo je ekskluzivno mjesto za uživanje u kavi i koktelima kakvi se ne mogu kušati nigdje drugdje na svijetu. Svoj blend kave prže sami, a autorske koktele potpisuju vješti barmeni.

Vješti barmeni Vješti barmeni (Foto: NB)

Točnije, spretnu ekipu čine sedmorica veličanstvenih koji su se itekako namučili sve dok nisu izmućkali svoj zanat, i to sve pod budnim okom Vjenceslava Madića Kishonija kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih majstora koktela u Hrvatskoj. I ne radi se samo o vještini kombiniranja pića nego i znanju koje spremno, s osmijehom na licu prenose na sve one koji sa zanimanjem sjednu za šank kako bi pogledali predstavu vrijednu divljenja. Prije otvorenja morali su proći intenzivne treninge kako bi sa sigurnošću znali što i kako rade. Ako vam se neki koktel svidi, možete ga lijepo upakiranog ponijeti kući.

Aperitivo bar - 13 Aperitivo bar - 13 (Foto: NB)

"Koktel koji ste kupili dolazi s etiketom na kojoj piše tko ga je napunio pa ako vas zaboli glava, znat ćete tko je odgovoran“, šali se Vjenceslav Madić Kishoni.
Poznati zagrebački barmen objasnio je da se radi o konceptu posluživanja vrhunskih pića i neodoljivih zagrizaka, odnosno toplih ili hladnih malih zalogaja. Aperitivo je svakoga dana otvoren do 2 sata poslije ponoći, a od 17 do 20 sati vrijeme je za aperitiv, odnosno prosecco, pjenušce, vina i koktele koji se sljubljuju s hranom na posebno osmišljen način.

Aperitivo bar - 3 Aperitivo bar - 3 (Foto: NB)

Zagrisci dolaze na tanjurićima izrađenima od posebnih materijala. Odgovaraju čašama za crno ili bijelo vino, a na njima stižu besplatni zalogaji. Osjećaj za lijepo dolazi do izražaja na svakom koraku, od samog interijera do posuđa i dekoracije pića. Četiri vrste leda koja se poslužuju u piću, od kockica do kuglica napravljene tako da ne razvodnjuju piće, dekoracije zlatom, platinom i jestivim cvijećem samo su neki od brojnih primjera na temelju kojih možete zaključiti da se nalazite na doista ekskluzivnom mjestu.

Na stotine vrsta pića koje se nalaze u ponudi Aperitivo bara, 80 otpada na džin i nešto više na rum, a ponajbolji destilati dolaze iz svih krajeva svijeta. Ovo je mjesto za vrhunski konjak ili viski u kojem se može uživati i u cigar roomu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju