Međunarodni eno - gastro festival WineRi godinama okuplja respektabilan broj izlagača koji turističkom tržištu Grada Rijeke i Kvarnera predstavljaju svoje proizvode.

Na Gatu Karoline Riječke, 27. i 28.5. održat će se 5. WineRi sa svečanim otvorenjem u 15:00 sati. Radno vrijeme festivala bit će od 14 do 20  sati.

Osim kvarnerskih proizvođača, koji su domaćini manifestacije, okupit će se vrhunske vinarije iz Hrvatske i  drugih zemalja: Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Mađarske s naglaskom na autohtone sorte. „Oda mediteranskom načinu života“, kako se tepa festivalu, osim vina promovira i druge proizvode poput destilata, piva, ali i suhomesnatih proizvoda, sira, ulja, čokolade te meda, piva.

Stoga ćete na jedinom specijaliziranom eno - gastro festivalu na Kvarneru pronaći i Tramontana wood craft, zatim proizvode od goranske lavande, mesne delicije iz Slavonije, riblje delicije iz Kaštel Kambelovca, istarske kobasice i druge proizvode koji iza sebe imaju domaću priču o trudu i kvaliteti.

Povoljne povratne avionske karte iz Zagreba za ljetovanje u predivnoj Grčkoj Krf - 4 +0 Krf

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju