"Turopoljska trail utrka Ključić brdo i prekrasni zeleni krajolik Vukomerićkih gorica čekaju vas da dođete u nedjelju 1. rujna i provede lijep dan zajedno s par stotina zaljubljenika u prirodu, bilo da se radi o trkačima ili hodačima“, poziva Maraton Klub Velika Gorica na svoju prvu trail utrku, osmišljenu za uživanje u ljepotama Turopolja i Vukomerićkih gorica.

Na trkačkoj stazi možete bolje upoznati lokacije poput Rastega, Šumarice i vrha Lakovica, a što je najbolje od svega, ako vam se ne trči – ne morate. Uz natjecateljske staze BANDERIJALAC (24 km), PODGUTNICA (16 km) i POCULICA (8 km), tu je i nenatjecateljska staza HODALICA (4 km), idealna za sve one koji žele prošetati i uživati u prirodi.

Na svim stazama postavljene su okrijepne stanice kako ne biste bili žedni, a bit će i voća i grickalica. Imajte na umu da na okrijepnim stanicama neće biti čaša nego će se tekućine točiti isključivo u bočice ili čaše koje su natjecatelji dužni nositi sa sobom.

"Ukoliko planirate prenoćiti u Velikoj Gorici dan prije utrke ili želite bolje upoznati predivan turopoljski kraj upućujemo vas na stranice Turističke zajednice grada Velike Gorice gdje možete pronaći popis turopoljskih znamenitosti ali i popis smještajnih kapaciteta po vrlo pristupačnim cijenama“, kažu organizatori.

Internetske prijave traju do 26.8.2024., a nakon roka prijaviti se možete na dan utrke, ali samo za osnovni startni paket.

Startnina:

12 eura OSNOVNI STARTNI PAKET (startni broj + trošak organizacije utrke + okrijepa na stazi + finišerska medalja + sponzorski ručnik)
24 eura PUNI STARTNI PAKET (osnovni startni paket + majica + topli obrok i piće + pokloni sponzora)

U startninu je uključeno:

  • Troškovi organizacije utrke
  • Majica utrke
  • Startni broj
  • Proizvodi sponzora
  • Finišerska medalja
  • Okrijepe na stazi
  • Topli obrok i jedno piće

Okvirna satnica:

7:30-08:45 podizanje brojeva i startnih paketa
09:00 start Banderijalac
09:20 start Podgutnica
09:30 start Poculica i Hodalica
12:00 – 15:00 obrok za natjecatelje
12:00 limit za stazu Poculica
13:00 limit za staze Podgutnica i Hodalica
13:00 proglašenje pobjednika
14:00 limit za stazu Banderijalac

Više informacija doznajte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju