Preko 10 izvođača najavljeno je do sada za ovogodišnji TAM TAM Music Festival koji se odvija od 25. srpnja do 02. kolovoza, uključujući Flamingodse, Repetitor, Seine, M.O.R.T. i Stonebride.

Tijekom proteklih godina TAM TAM Music Festival je izrastao od druženja glazbenika do događaja koji ima reputaciju kao jedan od najboljih malih festivala u regiji. Postao je kultni festival među zaljubljenicima u glazbu iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije koji imaju priliku čuti različite glazbene žanrove; od surf i post rocka do noisea i upoznati alternativnu glazbu ovih prostora. U osam godina na TAM TAM Festivalu je nastupalo više od 60 izvođača, koji su u Sućuraj stizali iz Hrvatske, regije pa čak iz Francuske.

Glavni dio festivala će se odvijati od 31.07 do 01.08. na nogometnom igralištu “Emil Slavić - Lenko”, ali kroz 9 dana festivala posjetitelje očekuje dodatni glazbeni program u kampu, uz razne radionice i program za djecu.

Ekologija je oduvijek bila dio promišljanja organizatora Tam Tam festivala. Tako se već godinama prije svakog festivala skupljaju staklene teglice koje se koriste umjesto jednokratnih plastičnih čaša, a volonterima priprema lokalna veganska hrana. Ovaj stav će ove godine biti približen posjetiteljima putem radionice Zero Waste Croatia, gdje će naučiti kako uz malo kreativnosti i organizacije živjeti bez otpada.

Unatrag nekoliko godina TAM TAM kamp se preselio s igrališta u gustu borovu šumicu na samoj obali kristalno čistog mora, kraj gradske plaže Česminice. U kampu je pripremljena i sva potrebna infrastruktura, poput struje, vode, tuševa, toaleta i hlada. Sama blizina mora, borova šuma i mala pozornica koja je sagrađena 2019. godine osigurava uživanje i pokrivene osnovne potrebe svakog posjetitelja festivala.

Cijena za 9 dana festivalskog programa i kampa je 450 kuna, a ulaznice su dostupne putem stranice ENTRIO. Organizatori napominju da je broj ulaznica ograničen zbog situacije s koronavirusom te da bi se ulaznice trebale kupiti online kako ne bi imali gužvu na recepciji.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju