• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Aktualno #vino uz žlicu

"Svašta sam u životu probao, ali ovako nešto još nisam!": Tajlandska kuhinja i hrvatska vina oduševila goste na eventu Vino uz žlicu u Zagrebu

Vino uz žlicu ovoga puta je pokazao gostima da se izvrsno mogu spojiti egzotična tajlandska jela i nimalo obična, vrhunska hrvatska vina...
Punkufer avatar placeholder
P.R. 24.10.2025 13:12 komentari
viber Created with Sketch.
Vino uz žlicu - 5
Vino uz žlicu - 5 (Foto:Julio Frangen)

Galerija Vino uz žlicu - 10 6 Yada i Jura Dončić, vlasnici restorana 6 Vino uz žlicu - 8 6 Vino uz žlicu - 7 6 Restoran Thai Me Up by Lira počeo je s radom početkom ove godine u centru Zagreba (Teslina 5) s izvrsnom tajlandskom hranom po pristupačnim cijenama. Vode ga supružnici, Tajlanđanka Yada i naše gore list Jura Dončić, koji su prihvatili izazov Renate Cisar i Mustafe Topčagića, organizatora evenata Vino uz žlicu, da jela iz tog dijela svijeta spoje s odabranim hrvatskim vinima. U Zagrebu trenutno egzistira nekoliko street food lokala s jelima tajlandske kuhinje, a ima ih i na jelovnicima tzv. fusion azijskih restorana.

U trendu Vila Pavlovic - 1 Izlet na Kopaonik Vila Pavlovic: Kuća za odmor usred šume koja mami na grijanje uz kamin i istraživanje planinskih staza Novi kviz općeg znanja - 1 15 pitanja Novi kviz općeg znanja: Samo za neustrašive i odvažne Zvjezdana noć - 5 Nadrealno Nestvarno lijepo mjesto kod Visokog: Vijugave staze, jezerca i polja lavande koja čekaju da ih otkrijete

"Naš restoran nije klasični tajlandski, jer još držimo neka jela i pizze naslijeđene iz stare Lire, ali smo svakako najautentičniji s našom ponudom. Kuharice su nam došle direktno iz Tajlanda, a imamo prilično široku listu tajlandskih jela koja ćemo s vremenom još proširiti", kaže Jura, dodajući u šali: "I naš je život svojevrsni fusion kao i hrana koju pripremamo!".

Yada i Jura upoznali su se radeći kao ugostitelji na kruzerima, ploveći svjetskim morima. Neko vrijeme su se bili skrasili u Bangkoku, gdje su još uvijek njihova već odrasla djeca, a život ih je potom odveo u Zagreb gdje na svoj način nastoje unaprijediti gastronomsku ponudu.

Prije kušanja ukusnih tajlandskih delicija, uzvanicima su apetit otvorile rakije i likeri iz bogate ponude Destilerije Skender iz Kondrića u blizini Đakova. David Skender, čiji otac Danijel vodi obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, predstavio je Šljivovicu, Viljamovku, Višnjevaču i Jabukovaču te od likera Medenu rakiju, Orahovac, Višnjevac, Bazgu, Lješnjak i Jagodu. Od samih početaka, obitelj Skender bila je posvećena uzgoju lješnjaka, a s rastom i razvojem OPG-a zasadili su i prve voćnjake te danas uzgajaju šljive, višnje i kruške. Zatim su prihvatili novi izazov i proširili svoju ponudu na proizvodnju rakija i likera iznimne kvalitete i raskošnih aroma i okusa. Svaka boca spaja tradiciju i moderno, a novi dizajn etiketa inspiriran je zlatnim đakovačkim vezom čime se dodatno pojačava doživljaj koji svaki put iznova podsjeća na ljepotu i bogatstvo Slavonije.

Zanimljiva jela dodatno su obogatila ekstra djevičanska maslinova ulja brenda Vias Oliveti Vilme i Davida Brčića iz Vižinade u Istri. U svom masliniku imaju 3500 stabala maslina koje uzgajaju na području Poreštine, u Kašteliru i Vižinadi. David Brčić predstavio je pet sortnih ulja (Buža, Istarska bjelica, Frantoio, Pendolino i Leccino) te Premium Blend koje su uzvanici kušali uz zalogaje finih domaćih kruščića. Proizvedena postupkom hladnog prešanja i čuvana u idealnim uvjetima, ova vrhunska maslinova ulja odlikuju se pravim bogatstvom okusa i mirisa. O kvaliteti ovih ulja svjedoče brojne prestižne nagrade koje su osvojili, među kojima su i one iz New Yorka, Berlina i Novog Sada, kao i vjerni ljubitelji zdrave prehrane.

Yada i Jura Dončić, vlasnici restorana Yada i Jura Dončić, vlasnici restorana (Foto: Julio Frangen)

Maja Jakobović, predstavnica obiteljske vinarije B. Jakobović iz Vetova u Vinogorju Kutjevo, upoznala nas je s prvim vinom večeri – pjenušcem Rosé brut. Jakobovići se već cijelo stoljeće bave vinom, a suvremenu vinariju je prije dvadesetak godina osnovao Branko Jakobović. U poslu su mu se pridružili sinovi Filip, koji vodi vinariju, Nino kao glavni podrumar i Maja zadužena za marketing. Vinarija trenutno na tržištu ima 13 vina, od kojih sedam sortnih, tri cuvéea te po jedan rose, predikat i pjenušac.

Najzastupljenija s više od 60 % je vrhunska Graševina, a ponudu nadopunjuju Rajnski rizling, Pinot sivi, Chardonnay, Muškat žuti, Cuvée Vetovo kao i Pinot crni, Cabernet sauvignon, Cuvée Stari bokter, Rosé i izborna berba bobica Graševine. Iz godine u godinu vinarija ulaže u tehnologiju i kvalitetu proizvoda te njeguje imidž vrhunske vinarije.

Pjenušac su proizveli u ograničenoj seriji od 2500 boca, tradicionalnom metodom, od grožđa iz berbe 2020. Degoržiran je 2023. godine kada je i dospio na tržište te nagrađen Decanterovom broncom. Ohrabreni tim uspjehom, uskoro na tržište izlaze s novom serijom. Pjenušavo osvježenje iz srca Slavonije sastoji se od 50 % rajnskog rizlinga, 25 % chardonnaya i 25 % frankovke koja mu daje nježnu ružičastu boju. Voćnog je okusa s finim perzistentnim mjehurićima uz blagu kiselinu i 7 grama ostatka šećera. U pjenušac, koji se označava kao ‘vintage’, kao ekspedicijski liker dodana je njihova predikatna Graševina. Jakobović Rosé brut već se pokazao kao gastronomski vrlo zahvalan uz mnoga jela. Tako je bilo i u ovoj prigodi kada je poslužen uz hrskave Proljetne rolice, jedan od klasika tajlandske kuhinje, punjene staklenim rezancima, kupusom, mrkvom i gljivama te komadićima piletine.

"Svašta sam u životu probao, ali ovako nešto još nisam! Ovakvo bijelo vino obično ide uz janjetinu, ali i ovo je bila izvrsna kombinacija", oduševljeno je rekao Nenad Trifunović. On je u ime vinarije Bibich iz Plastova u skradinskom vinogorju predstavio vino R5 uz Tom Kha, blagu juhu od kokosovog mlijeka s piletinom, tajlandskim biljem i gljivama. Kupaža R5 sazdana je od lokalnih sorti debita, maraštine i pošipa uz internacionalni chardonnay i pinot sivi u podjednakim omjerima.

"Vino ima stari šmek, ali u modernom formatu. Osjete se oksidativne note, ovo je prilično kontroverzno vino, nimalo uobičajeno. Lako te odvuče prema dobrim dalmatinskim vinima iz starih vremena", dodao je Trifunović, inače poznat po pseudonimu Vinopija, kako je nazvan i njegov popularni vinski blog. Svih pet sorti grožđa su s najboljih lokacija iz vinograda obitelji Bibić. Hladno su fermentirana s djelomičnom maceracijom, odležana godinu dana u bačvama od američkog hrasta. R5 (Riserva, 5 sorti) ima snažno tijelo, fino izbalansirano i zaokruženo aromama maslaca i badema, a u aftertasteu osjete se note vanilije, tosta i mediteranskog bilja. Bibich je boutique vinarija, čiji vinarski obiteljski korijeni sežu do 15. stoljeća. Prva suvremena vina na tržište su došla 1998. godine, u početku ne baš priznata u Hrvatskoj, što se bitno promijenilo nakon što su se našla na vinskim kartama prestižnih restorana u New Yorku, Tokiju, Stockholmu…

Iz jedne od naših najvećih vinarija Belje, netom nakon premijernog predstavljanja u Osijeku, u zagrebački tajlandski restoran stiglo je vino Sávoj Orange 2023. Lukica Martić, prodajni predstavnik Belja, istaknuo je kako je riječ o blago maceriranom vinu, znalački izbalansiranoj kupaži četiri sorte: graševine, chardonnaya, sivog i bijelog pinota. Jantarne je boje i bogatog tijela, dva mjeseca macerirano pod kontroliranom temperaturom, odnjegovano u inoxu a potom i u hrastovim bačvama.

Naziv Sávoj veže se uz austrijskog vojskovođu Eugena Savojskog kojem je car Leopold I. kao nagradu za pobjedu nad Osmanlijama 1697. dao veliki posjed u Baranji, u Kneževim vinogradima. Razvio ga je u vlastelinstvo s vinogradima i podrumima, a 1712. godine dovršio dvorac na rubu Kopačkog rita. Postavio je temelje vinogradarstva, suvremene za to doba, čija tradicija traje sve do danas. Njemu u čast, Belje je svojoj novoj liniji vina, u kojoj su još Graševina, Blanc i Rosé iz 2024. te Rouge iz berbe 2023. dala njegovo ime – Sávoj.

Beskompromisna kvaliteta Belje Sávoj Orangea 2023, nedugo nakon izlaska na tržište, prepoznata je i na prestižnom natjecanju Concours Mondial de Bruxelles gdje je osvojilo zlatnu medalju. S obzirom da se macerirana vina i azijska jela vole, izvrsno su se pokazala u paru s Kozicama poprženim u bogatom curry umaku s paprikom, lukom i mladim lukom.

Uslijedilo je jedno od najpopularnijih tajlandskih jela – Pad Thai. Čine ga prženi rižini rezanci u posebnom umaku s jajetom, tofuom, komadićima svinjetine i povrćem uz dodatak mljevenog kikirikija. Vlasnik restorana Jura Dončić osobno je preporučio da bi uz to jelo najbolje pariralo neko rosé vino. Izbor je pao na Vislander Rosé 2024, ružičasti dragulj s otoka Visa iz tamošnje najveće vinarije u posjedu obitelji Vojković & Radica. Novinari i blogeri, okupljeni na 27. Vinu uz žlicu, taj su pairing hrane i vina proglasili najuspješnijim. Tražilo se čak i repete…

Sanda Vojković, brand manager vinarije Vislander, objasnila je kako su im prioritetna vina od autohtone vugave i plavca malog, kojeg su najveći proizvođači na Visu. Rosé im je više bilo kao eksperimentalno vino koje se, međutim, izuzetno dobro pokazalo na tržištu. S obzirom na to da je plavac mali prilično jak, razblažili su ga s 10 % kuča, rijetke bijele dalmatinske sorte koja doprinosi blago doziranoj kiselini. Uspjeh nije izostao!

Vino uz žlicu - 7 Vino uz žlicu - 7 (Foto: Julio Frangen)

Veselo ali i konstruktivno druženje novinara, vinara, destilera i maslinara polako se bližilo kraju, pa je trebalo i zasladiti večer. I to egzotičnim desertom Mango Sticky Rice, koji se sastoji od riže, slatkog kokosovog mlijeka, manga i sladoleda. Sjajno mu je parirala Cuvée blanc Angelica 2024 iz vinarije K55, poluslatka kupaža traminca (60 %) i muškata žutog (40 %), nastala od grožđa iz erdutskog vinogorja, s položaja Aljmaška planina. Krunoslav Dugalić, vlasnik vinarije, ponosan je na ovu kupažu za koju kaže da je jedinstvena i nitko je drugi ne radi u Hrvatskoj. Muškat je sladak i dominantniji je na mirisu, ali ga ‘smiruje’ kiselina i blaga aromatika traminca u izvrsnom balansu. Kad su ga kreirali, mislili su vino namijeniti ženskim ljubiteljima kapljice.

No, iskustvo sa sajmova i evenata u njihovu vinogradu pokazalo je da je popularno i među mlađom muškom publikom. K55 je ranije bila poznata kao vinarija Janečić, a supružnici Ivana i Krunoslav Dugalić (oboje agronomi, doktori biotehničkih znanosti) preuzeli su je početkom 2023. godine. U suvremeno opremljenoj vinariji, proizvode oko 20.000 butelja vina. Među osam sorti koje uzgajaju na oko četiri hektara, u 105 godina starom vinogradu imaju i zaboravljenu kadarku, nekad omiljeno vino slavonske vlastele.

Organizatori Vina uz žlicu zahvalni su vinarima koji su se zajedno s njima i restoranom Thai Me Up by Lira upustili u ovo eno-gastronomsko istraživanje koje je pokazalo, na odobravanje svih prisutnih, da se izvrsno mogu spojiti egzotična tajlandska jela i nimalo obična, vrhunska hrvatska vina.

Opatija s okusom čokolade: Početak studenog slađi je uz najslađi festival Festival čokolade u Opatiji - 1 Festival čokolade u Opatiji - 3 Festival čokolade u Opatiji - 2 +0 Festival čokolade u Opatiji - 4

  • #vino uz žlicu
  • #Thai Me Up by Lira
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Čudesno francusko jelo koje slavu duguje žilavom mesu: Recept za meku piletinu u prefinom umaku
coq au vin blanc
Čudesno francusko jelo koje slavu duguje žilavom mesu: Recept za meku piletinu u prefinom umaku
Najbrži recept za svinjske kotlete
Gotovo za 15-ak minuta
Kada želite brzi ručak pun proteina, ovi prefini svinjski kotleti savršen su izbor
"Svašta sam u životu probao, ali ovako nešto još nisam!": Tajlandska kuhinja i hrvatska vina oduševila goste na eventu Vino uz žlicu u Zagrebu
Thai Me Up by Lira
"Svašta sam u životu probao, ali ovako nešto još nisam!": Tajlandska kuhinja i hrvatska vina oduševila goste na eventu Vino uz žlicu u Zagrebu
Kreveti po gradu, umjetnici na trgovima: Počeo je festival Split Calling
Novi cirkus
Kreveti po gradu, umjetnici na trgovima: Počeo je festival Split Calling
Najbolja posuda za mikrovalnu pećnicu
Oprez
Smijemo li drvenu posudu staviti u mikrovalnu pećnicu?
Opatija s okusom čokolade: Početak studenog slađi je uz najslađi festival
Festival čokolade
Opatija s okusom čokolade: Početak studenog slađi je uz najslađi festival
Prkosi vremenu i gravitaciji: Čudo u stijeni na sjeveru Turske
Manastir Sümela
Prkosi vremenu i gravitaciji: Čudo gradnje u stijeni Crne planine
Vila Pavlovic: Kuća za odmor usred šume koja mami na grijanje uz kamin i istraživanje planinskih staza
Izlet na Kopaonik
Vila Pavlovic: Kuća za odmor usred šume koja mami na grijanje uz kamin i istraživanje planinskih staza
Nestvarno lijepo mjesto kod Visokog: Vijugave staze, jezerca i polja lavande koja čekaju da ih otkrijete
Nadrealno
Nestvarno lijepo mjesto kod Visokog: Vijugave staze, jezerca i polja lavande koja čekaju da ih otkrijete
Novi kviz općeg znanja: Samo za neustrašive i odvažne
15 pitanja
Novi kviz općeg znanja: Samo za neustrašive i odvažne
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Pita od kupusa: Bez kompliciranja i suvišnih sastojaka
Još bolja sutradan
Pita od kupusa: Bez kompliciranja i suvišnih sastojaka

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Pojačava se sezona gripe, stručnjaci imaju upozorenje
Struka upozorava
Hara bolest koja može imati ozbiljne posljedice, neki su već završili u bolnici: Ovo su najčešći simptomi
Obilna kiša uzrokovala poplavu u Svetoj Klari
Nevrijeme
Drama u Zagrebu! Poplava zbog obilne kiše, ceste plivaju, voda ulazi u podrume: "Oni su krivi za štetu!"
Stižu semafori s četiri svjetla! Evo zašto će uvesti i bijelu boju: Bit će to ogromna promjena u prometu
Zvuči nestvarno
Stižu semafori s četiri svjetla! Evo zašto će uvesti i bijelu boju: Bit će to ogromna promjena u prometu
show
Na grobu Dolores Lambaše ispisana je dirljiva rečenica
po želji njezine mame
Na grobu Dolores Lambaše ispisana je poruka koja slama srca: ''Ti si jedina koja...''
Poslušajte Thompsonovu baladu u izvedbi Jacquesa Hodueka
''moram priznati...''
Poslušajte kako to zvuči kad Houdek pjeva Thompsonovu pjesmu!
Tatjana Jurić ispričala grozno iskustvo koje je doživjela ovo ljeto
''odakle uopće ideja?!''
Tatjana Jurić doživjela strašno iskustvo: ''Sad se opet tresem, nepoznati ljudi...''
zdravlje
Što jesti za doručak umjesto kruha? Odgovara nutricionistica
Najvažniji obrok u danu
Što jesti za doručak umjesto kruha? Odgovara nutricionistica
Autizam nije poremećaj? Evo sa čime ga povezuje novo istraživanje!
Novi uvid
Autizam nije poremećaj? Evo sa čime ga povezuje novo istraživanje!
Simptomi bolesti gušterače: Kako i gdje boli?
Piše liječnik
Simptomi bolesti gušterače: Kako i gdje boli?
zabava
Nadzorne kamere snimile preslatki potez psa! Ovo će vam rastopiti srce
Impresivno!
Nadzorne kamere u Lici snimile preslatki potez psa! Ovo će vam rastopiti srce
Izašao iz kuće kako bi spasio pse od pljuska, dočekalo ga preslatko iznenađenje
Preslatko!
Izašao iz kuće kako bi spasio pse od pljuska, dočekalo ga preslatko iznenađenje
Podijelio jezivu snimku psa, kako biste se vi snašli u ovakvoj situaciji?
Samo za hrabre
Podijelio jezivu snimku psa, kako biste se vi snašli u ovakvoj situaciji?
tech
Zatrovana umjetna inteligencija: Stručnjak upozorava koliko su AI modeli poput ChatGPT-a zapravo ranjivi
Istraživanja to potkrijepila
Zatrovana umjetna inteligencija: Stručnjak upozorava koliko su AI modeli poput ChatGPT-a zapravo ranjivi
Fascinantne snimke: Znanstvenici po prvi put u detalje snimili kako zmije otrovnice napadaju svoj plijen
Grizu u trenu
Fascinantno: Prvi put snimljen ugriz otrovnice u visokoj rezoluciji
Budućnost ratovanja: Ovom lovcu ne treba ni pista ni pilot, a koliko je ubojit tek će pokazati
Vođen umjetnom inteligencijom
Budućnost ratovanja: Ovom lovcu ne treba ni pista ni pilot, a koliko je ubojit tek će pokazati
sport
Poslušajte kako je srpski komentator doživio Dinamov gol u posljednjoj minuti
izgubio kontrolu
Poslušajte kako je srpski komentator doživio Dinamov gol u posljednjoj minuti
Navijači Mainza istaknuli transprent o ustašama i partizanima protiv Zrinjskog
Čemu to?
FOTO Zrinjski dočekala poruka o ustašama i partizanima u Njemačkoj
Švedski mediji bijesni zbog 'čiste krađe': "Molim?! Što se događa? Ovo je bilo ogromno zaleđe"
poludili na suca
Švedski mediji bijesni zbog 'čiste krađe': "Molim?! Što se događa? Ovo je bilo ogromno zaleđe"
tv
Kumovi: Dao joj je svoju karticu za kockanje i svoje povjerenje
KUMOVI
Dao joj je svoju karticu za kockanje i svoje povjerenje
U dobru i zlu: Nakon svega što se dogodilo i dalje ima razumijevanja
U DOBRU I ZLU
Nakon svega što se dogodilo i dalje ima razumijevanja
U dobru i zlu: Ne može se smirit – želi najbolji tretman za kćer
U DOBRU I ZLU
U dobru i zlu: Ne može se smirit – želi najbolji tretman za kćer
putovanja
Nestvarno lijepo mjesto kod Visokog: Vijugave staze, jezerca i polja lavande koja čekaju da ih otkrijete
Nadrealno
Nestvarno lijepo mjesto kod Visokog: Vijugave staze, jezerca i polja lavande koja čekaju da ih otkrijete
Vila Pavlovic: Kuća za odmor usred šume koja mami na grijanje uz kamin i istraživanje planinskih staza
Izlet na Kopaonik
Vila Pavlovic: Kuća za odmor usred šume koja mami na grijanje uz kamin i istraživanje planinskih staza
Novi kviz općeg znanja: Samo za neustrašive i odvažne
15 pitanja
Novi kviz općeg znanja: Samo za neustrašive i odvažne
novac
Najbolji dan u povijesti švedske kompanije – dionice lete nakon izvještaja o zaradi
Burze se užarile
Najbolji dan u povijesti švedske kompanije – dionice lete nakon izvještaja o zaradi
Amerikanci prodali rusku jahtu Amadea, a Royal Romance još je u Splitu. Vlasnik traži odštetu
Priča bez kraja
Amerikanci prodali rusku jahtu Amadea, a Royal Romance još je u Splitu. Vlasnik traži odštetu
Povijesna presuda: Prvi put jedna naftna kompanija proglašena krivom zbog "greenwashinga"
Nerealna obećanja
Povijesna presuda: Prvi put jedna naftna kompanija proglašena krivom zbog "greenwashinga"
lifestyle
Mirela Stanić preuredila je kuhinju svoje šogorice Mirele
PRAVO OSVJEŽENJE!
Mirela Stanić preuredila je kuhinju svoje šogorice Mirele te nam otkrila cijeli postupak
Ivana Vrdoljak Vanna u blještavim čizmama u Lisinskom
Fantastičan model
Ivana Vrdoljak Vanna: Blještave čizme koje u trenu postaju glavni adut kombinacije, lako se zaljubiti u njih
Modeli udobnih gležnjača iz trgovina
PAŠU UZ SVE
15 udobnih modela gležnjača koje žene vole nositi, s njima možete biti mirni i do proljeća
sve
Na grobu Dolores Lambaše ispisana je dirljiva rečenica
po želji njezine mame
Na grobu Dolores Lambaše ispisana je poruka koja slama srca: ''Ti si jedina koja...''
Poslušajte kako je srpski komentator doživio Dinamov gol u posljednjoj minuti
izgubio kontrolu
Poslušajte kako je srpski komentator doživio Dinamov gol u posljednjoj minuti
Mirela Stanić preuredila je kuhinju svoje šogorice Mirele
PRAVO OSVJEŽENJE!
Mirela Stanić preuredila je kuhinju svoje šogorice Mirele te nam otkrila cijeli postupak
Vino uz žlicu u Bistrou Market - 6
U odličnom društvu

Vino uz žlicu: Autorski eno-gastro spektakl u bistrou Market

Bilo je ovo posljednje ljetno izdanje 'Vina uz žlicu' s kojeg duet Cisar/Topčagić, uz najbolje želje chefovima i vinarima, poručuje: "Vidimo se najesen!" NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close