Ovogodišnje desetodnevno izdanje festivala "Beats&Bites" održava se na zanimljivoj lokaciji koja je gotovo potpuno skrivena od pogleda, a nalazi se u samom centru grada. Radi se o Krešićevim livadama, odnosno platou iznad Ljetnog Kina Tuškanac do kojeg vodi predivna osvjetljena šumska šetnjica od samo tri minute.

Beats&Bites i ove nam godine donosi slasne street food zalogaje, ali i odličan program za mlade, koji uključuje tematski organizirane muzičke večeri, beer pong i bela turnire, pub kvizove te ponešto sportskog sadržaja poput ping ponga te stolnog nogometa.

Na festivalu nalazi se i prekrasno uređena chill zona kako bi se posjetitelji mogli i opustiti te uživati u suncu, hrani i glazbi. Tako će posjetitelji za vrijeme trajanja Beats&Bites Festivala moći uživati u odličnim street food specijalitetima koje pripremaju kućice Wok by Matija, Shank, Cargo Food&Drink bar te Burger Bit.

Festival Beats&Bites u Zagrebu - 4 Festival Beats&Bites u Zagrebu - 4 (Foto: PR)

Posjetitelje očekuje i pop-up hot-dog korner Perutnine Ptuj, gdje će se moći naći hot dogovi u raznim varijantama za samo 10 kn. Za osvježavajuća pića i inovativne koktele zaduženi su već svima poznati Tipsy i Mangosta bar.

Na 7 pop-up kućica tako će se pronaći razne verzije wokova, svima vrlo dragi burgeri i krilca, hot-dogovi, nuggetsi, stripsi, spring rolice, ali i neki novi specijaliteti poput čevapčića u ciabatti te kokteli zanimljivih imena i sadržaja.

Tu su i nastupi poznatih zagrebačkih Dj-eva poput Percassija, Marka Colea, EmBeeja, Alvizea i Toma Blacka. Glazbeni DJ nastupi bit će ukomponirani s temom svake večeri, pa će se tako na repertoaru naći i R&B te muzika 2000-ih i 90-ih, domaći trash hitovi, dance ritmovi, latino zvuci, ali i feel good, ljetni te najveći pop hitovi.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata preko tjedna, vikendom do ponoći, a subotom od 13 sati. Ulaz na festival je besplatan. S obzirom na nabrojano, preporučamo vam da u idućih deset dana nikako ne propustite Beats&Bites festival!

Najmoderniji u Europi: Zagrebački Muzej konoplje u kojem možete naučiti više o ritualima, povijesti i ljekovitosti biljke Muzej konoplje - 19 Muzej konoplje - 18 Muzej konoplje - 20 +17 Muzej konoplje - 21

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju