Nismo se ni okrenuli, a već je stigao kraj i ove 2021. godine. Puno je članaka i priča prošlo kroz naše ruke i tipkovnice, koje su kreirane s pažnjom kako bismo i dalje opravdali vaše povjerenje dragi čitatelji te napravili što zanimljiviju stranicu na kojoj svaki klik „opušta“. Kao i uvijek vaše smo prijedloge uvažavali pa smo tako i ove godine dobili puno zanimljivih tema koje smo zbog vas predstavili velikom broju čitatelja.

Kako bismo vam zahvalili na vjernosti i suradnji te kako biste se osim opuštajućih tema, odmorili u potpunosti, odlučili smo vas za kraj godine nagraditi. Vjerujemo da znate kako se teško može naći mjesto koje toliko pozitivno djeluje na sve aspekte zdravlja kao što su to Terme Sveti Martin i njihov Temple of Life, pa smo zato odlučili dvije osobe na vikend u ovaj spektakularni dio Međimurja, a još četiri para nagraditi s ulaznicama za kupanje u zatvorenim bazenima termi - The Temple of Life.

Kako bi osvojili ove vrhunske nagrade sve što morate napraviti je ostaviti svoj komentar ispod objave na našem Instagram profilu na zadani zadatak:

Tagirajte osobu s kojom biste htjeli uživati u vikendu i napišite zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu?

Napišite nam u komentare, a najkreativnije među vama nagraditi ćemo! Prati naš Instagram profil, požuri, ostavi komentar i sretno svima! 😎

Natječaj traje od 27. do 29.12., a sve detalje natječaja potražite ovdje. Čitatelj koji osvoji vikend za dvoje, moći će ga iskoristiti u roku od 6 mjeseci od završetka natječaja, odnosno od roka koji počinje teći od 15. siječnja. Ovaj poklon se ne može koristiti i za blagdane, a prije rezervacije termina potrebno je unaprijed provjeriti dostupnost kapaciteta i termina. Ali ne brinite, ljubazno osoblje Termi sveti Martin to će riješiti u trenu. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju