Galerija Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 22 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 21 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 20 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 19 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 18 +16 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 17

Terme Sveti Martin sinonim su za aktivan, zdrav odmor i opuštanje, a ove godine otišli su korak dalje i svojim posjetiteljima ponudili zaokružen zimski odmor, pri kojem će zaista svatko naći nešto za sebe. Nakon klizanja i šetnje po Adventu nema ništa bolje nego se ugrijati u toplom bazenu, pogotovo kada se taj bazen nalazi tik do klizališta. To dobro znaju u međimurskom kraju, pa su ove godine Terme Sveti Martin u suradnji s Turističkom zajednicom Sveti Martin odlučile otvoriti Advent upravo u odmaralištu, a on je otvoren za sve posjetitelje, goste hotela, izletnike i lokalce sve do kraja prvog mjeseca.

Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 6 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 6 (Foto: Nova Studio)

Između Terma Sveti Martin i puba Potkova tako je niknulo pravo pravcato klizalište okruženo prigodnim lampicama, adventske kućice s domaćim lokalnim proizvodima i bogat zabavni program, koji će sigurno privući posjetitelje željne veselja i zabave.

''Svakog dana se u Termama Sveti Martin, ovdje ispred našeg puba Potkova i u samom pubu održavaju koncerti. Bit će tu žive glazbe, bit će dobre zabave, puno smijeha, pub-kvizovi… Za naše mališane također smo pripremili zabavni program s našom maskotom Martyjem, koji će imati svoj show na klizalištu'', otkrila nam je Jelena Petrošanec, referentica za marketing u Termama Sveti Martin.

Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 5 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 5 (Foto: Nova Studio)
Oni manje hrabri koji klizanje samo vole gledati mogu uživati pored adventskih kućica i piti vina lokalnih vinara – ohlađena ili kuhana, jesti fritule i ostale poslastice i domaće proizvode međimurskih OPG-ova.

''Kada popiju ukusno kuhano vino i malo se prokližu po našem klizalištu, gosti i, naravno, svi posjetitelji pozvani su na naše termalne bazene da se ugriju u ljekovitoj termomineralnoj vodi, a tu je i naš wellness centar sa Svijetom sauna, koji će savršeno odgovarati baš svakome za malo odmora i povrat energije koja će se potrošiti na samom klizalištu'', preporučila je Jelena Petrošanec posjetiteljima Termi, u kojima, osim ovog prekrasnog Adventa koji su prvi put ove godine pokrenuli, nude i svoje standardne, ali prigodne smještajne pakete u hotelu i apartmanima.

Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 10 Advent i klizalište u Termama Sveti Martin - 10 (Foto: Nova Studio)

''To je naš božićni paket za cijelu obitelj. Tu je naš doček Nove godine, koji je ove godine nešto posebniji od ostalih koje smo imali, a to je jedno veliko iznenađenje jer se sam doček održava na bazenima. Bit će to jedan predivan tematski party i naši bazeni će se pretvoriti u najpoznatiju školu čarobnjaštva'', rekla je Jelena, no pojedinosti o ovim posebnim paketima ipak ćete morati otkriti ili, bolje reći, iskusiti sami.

Za kraj samo možemo reći da je ovaj mali slatki Advent prepun zabave i događanja još jedan razlog zašto biste se ovu zimu trebali uputiti na sjever Hrvatske.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Terme Sveti Martin po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju