Jer zašto ne isprobati nešto drugačije što ste možda uvijek željeli, ali vam se rijetko pruža prilika - prošetati u društvu lokalnih vodiča šumom noću uz pratnju punog mjeseca, a potom uživati u zabavi gdje glavnu ulogu imaju profesionalne plesačice s vatrom te druženje nastaviti uz DJ-a i retro&trash hitove.

Sve to očekuje vas u subotu, 29. listopada 2022. ako se u večernjim satima zaputite u samo srce Gorskog kotara, najviši grad u Hrvatskoj - Delnice, u kojima je za noćnu šetnju odabrana prekrasna, netaknuta te zaštićena park-šuma Japlenški vrh, gdje vas vodičice u grupi vode na laganu kružnu rutu od tri kilometra bez mnogo uspona sigurnim i širokim makadamom savršenim za vaše prve noćne korake bez uspinjanja na sam vrh.

Doživljaj šume noću nešto je što vam mora biti na "uradi" listi, a nagrada za hrabrost te možda izlazak iz zone komfora sigurno će biti profesionalni plesni show uz vatru za koji će biti zaslužna grupa "Red Rays". Kao zagrijavanje za šetnju i dobru atmosferu po povratku također će se pobrinuti DJ Sven koji će vas rasplesati u Caffe baru "PAK" uz park i klizalište koji će biti domaćin ovog neobičnog događanja, a one koji su odlučili ostati u Gorskom kotaru očekuje after-party u Pool baru uz posebne pogodnosti.

Svoje mjesto na navedenom eventu rezervirajte ispunjavanjem obrasca. Dodatne informacije možete dobiti ako se javite direktno u Lynx and Fox putem maila info@lynxandfox.com ili na 091/182-9892. Kotizacija za program iznosi 85 kuna za odrasle i 45 kuna za djecu. Preporučuje se da klinci koji dolaze budu dovoljno stari da mogu prehodati dionicu od 3 kilometra laganim tempom odraslih osoba.

Raznolik smještaj možete pronaći i putem stranice Turističke zajednice Gorskog kotara gdje u rubrici "Smještaj" možete birati između prave raznolikosti koja kreće od soba i pansiona, preko apartmana do bajkovitih kuća za odmor koje će vas razmaziti svojom dodatnom ponudom luksuznih sadržaja poput sauna i jacuzzija.

Ako trebate isplanirati izlet ili posjet Gorskom kotaru za svoju grupu, udrugu ili tvrtku, ovdje smo za vas, a ako želite primati informacije o ovakvim zanimljivim obilascima, upišite se na našu newsletter listu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju