Jedno od najvažnijih događanja u regiji, Greencajt festival, koji se bavi pitanjem kako možemo sačuvati jedini dom koji imamo, već četvrtu godinu za redom održava se u Zagrebu, okupljajući sve zainteresirane aktere koji razmišljaju, podižu svijest i razgovaraju o tome kako živjeti i raditi održivije.

Nikad bogatiji Greencajt donosi brojne uzbudljive panele i predavanja na kojima će sudjelovati svjetski poznati stručnjaci, a čekaju vas i brojna popratna događanja, kao i koncert Urbana.

Aktivirajte se i ponesite personalizirani ruksak 

Dovede li vas put na Greencajt dođite na Aktivaciju u punkuferov kutak gdje možete dobiti personalizirani eko ruksak koji će ilustratorica Marija Ljubičić oslikati prema vašim željama na licu mjesta.

Osim što služi kao podsjetnik na to da bismo se trebali više aktivirati kad je riječ o čuvanju okoliša, punkufer ruksak Marija Ljubičić pretvorit će u personalizirano remek-djelo – bilo da odaberete kakav sanjarski motiv ili neki inspiriran prirodom, kućnim ljubimcima, ili pak kakav zgodan citat o tome što nam donose putovanja - sve ono što mi s punkufera volimo.😉 Dođite po svoj ruksak od 14 do 15 sati u petak 24. svibnja, čekamo vas! 

Vidimo se na Greencajtu 22. do 24. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 13, a sve informacije i vijesti o festivalu možete pratiti na kanalima Greencajt FB, Greencajt IG.

Visoka kao 3 zagrebačke katedrale: Najviša građevina u Hrvatskoj koja pokazuje put u sve popularniji kutak Lijepe Naše Izlet u plominski kraj - 6 Vidikovac Izlet u plominski kraj - 4 +2 Izlet u plominski kraj - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju