Od 5. do 15. listopada u Splitu možete doživjeti pravi duh Oktoberfesta. Prvo izdanje festivala Beer đir – Štorije o' pive održat će se u Koluru Zvončac, a ljubitelji piva doći će na svoje uz piva više od 50 domaćih i svjetskih pivovara.

Ljubitelji piva, istraživači aroma i svi željni novih okusa i dobre zabave u deset festivalskih dana moći će nadopuniti svoje popise kušanih etiketa i uživati u aromama, novim kombinacijama i brojnim pivskim stilovima.

Posjetitelji će moći sudjelovati u brojnim tematskim aktivnostima i radionicama kao što su Pineli & pivo, pub kvizovi ili beer boćanje. Za pravi lokalni potpis festivala pobrinut će se Udruga Dalmatinskih pivara i predstaviti domaće pivovare iz okolice Splita.

Naravno, uz štandove s pivom, na festival će postojati i gasto-kutak iz kojeg nitko neće otići gladan.

Atmosferu će zagrijavati, podgrijavati i održavati vrućom duga lista DJ-eva, kao i poznati bendovi za svaki ukus. Za vatreno otvorenje ti je naravno Vatra, a publiku će u sljedećim danima zabavljati i Opća opasnost, Mort će je natjerati na skakanje, a kako se fešta podsjetit će nas Gustafi zadnje večeri festivala.

Beer đir zvuči kao dobar party za definitivni oproštaj od ljeta i doček sezone “na zatvorenom”. Organizatori najvaljuju i brojna iznenađenja, pa zapratite stranice festivala na Instagramu i Facebooku.
Radno vrijeme festivala je od 17 sati do ponoći, a ulaz je besplatan.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju