Advent u parku Maksimir ove godine donosi niz novosti! Adventsko raspoloženje, koje je prošle godine oduševilo i male i velike – i ove se godine vraća u prekrasni maksimirski perivoj, s još zanimljivijim programom za cijelu obitelj!

Svečano otvorenje održat će se 1. prosinca u 17 sati, uz poseban nastup super-talentirane zvijezde Gabrijele Braičić, kao i Gudačkog orkestra Glazbene škole Zlatka Grgoševića, pod mentorstvom profesora Lovre Kovačevića. Talentirani mladi glazbenici, u duhu Orašara - teme ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, izvest će najljepše glazbene brojeve iz baleta Petra Iljiča Čajkovskog.

Posebna novost ovogodišnjeg Adventa u parku Maksimir je koturalište od preko 400 kvadrata, na kojem će i mali i veliki moći uživati u zabavnoj rekreaciji! U parku Maksimir će se moći iznajmiti disco ili inline koturaljke, a vjerujemo kako će ove zime ova, inače mnogima omiljena ljetna aktivnost, zaživjeti u punom adventskom sjaju!

Advent u parku Maksimir omogućuje djeci da uživaju u radionicama u grijanim paviljonima, sa zanimljivim edukativnim programima za sve uzraste. Uz paviljone, zanimljiv edukativni i zabavni program održavat će se svaki dan i na pozornici Adventa u parku Maksimir – organizirane su dječje predstave (radnim danom u 17 sati, vikendima u 11 sati) a svaki dan slijede i koncerti (svakoga dana od 18 do 20 sata).

Besplatne radionice za djecu održavat će se svakoga radnoga dana od 16 do 21 sat, a subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat.

Maksimir će ove godine još više zablistati, jer će se urediti i šetnice prema Vidikovcu i Zoološkom vrtu, a tu je i proširena gourmet ponuda i zabavni sadržaji za posjetitelje na Vidikovcu!

Javna ustanova Maksimir za najmlađe posjetitelje pripremila je zanimljivi dječji obilazak parka koji uključuje brojne priče i legende koje niti odrasli ne znaju i čitanje dječje priče Maksimirska svakidašnjica, a odraslima koji žele samostalno prošetati parkom i saznati nešto više o njemu, dostupan je interaktivni vodič za pametne mobitele: Smart guide Maksimir, koji će se ovom prilikom po prvi puta promovirati.

Advent u parku Maksimir savršen je odabir za sve one koji žele doživjeti drugačiji advent – uz osigurane animacije za djecu, roditelji se mogu opustiti uz glazbu i domaće delicije! Na najmlađe se mislilo i u kreiranju ponude adventskih jela, tako da svaka kućica ima i posebno oblikovanu ponudu za djecu!

Advent u Maksimiru bit će otvoren do 8. siječnja, od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 22 sata, petkom od 12 do 23 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 23 sata. Za posjetitelje koji do parka dolaze osobnim automobilima, veliki parking nalazi se uz stadion.

Program možete pratiti na službenoj Facebook stranici Adventa u Maksimiru.

Program Adventa u Zagrebu Advent na Europskom trgu - 3 Advent na Europskom trgu - 2 Advent na Europskom trgu - 4 +1 Advent na Europskom trgu - 1
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju