7. Letite samo ujutro

Činjenica je, a i znanost ju je potvrdila - što ranije ujutro letite, manje šanse su da će vam avion kasniti! Stručnjaci savjetuju da izbjegavate letove između 11 ujutro i 11 navečer.

6. Nabavite si TSA Precheck
CheapAir vam preporučuje ovu aplikaciju koja će vam omogućiti da uz malu prethodnu pripremu, jednostavno proklizite kroz zračnu kontrolu.

5. Rezervirajte na vrijeme
Stručnjaci se slažu da je 44 dana prije putovanja najbolji dan za rezerviranje avio karata!


4. Nemojte plaćati dodatnu prtljagu
Ovo je savjet za sve one koji lete low budget avio kompanijama. Nemojte plaćati dodatnu prtljagu jer vam to u biti nije potrebno. Jedan ruksak ili jedan manji kufer vam je sasvim dovoljan ako putujete na 2-3 dana. Provjereno!

3. Nađite putnog partnera

Ako putujete negdje, a nitko od vaših prijatelje ne može s vama - pronađite si putnog partnera! Dogovorite se s njim da se nađete na aerodromu prije polaska i upoznajte se! Na webu postoji mnogo stranica za spajanje putnika, a uvijek možete reći da biste sad malo odspavali.

2. Pretvorite svoj pametni telefon u putnog agenta
Nemojte koristiti svoj mobitel samo za igrice i Viber, instalirajte neku od aplikacija koje će vam pomoći pri organizaciji vašeg putovanja i olakšati vam sam put.

1. Podesite "price alert" alarme
Zašto ne iskoristite priliku i ne podesite "price alert" alarme koji će vam na email javiti kada je za neku destinaciju dostupna najjeftinija avionska karta! Ljudi, ovo zaista funkcionira!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju