Dojenje

Jedna je žena u Americi podnijela tužbu protiv Delta Airlinesa jer su je izbacili iz aviona nakon što je otkriveno kako - doji bebu. Na kraju, avioprijevoznik se ispričao, no to ga nije spasilo od tužbe i plaćanja odštete.

Lijepo mirišeš...
Prije nekoliko godina, i naravno, opet u Americi, dvojica su putnika izbačena jer su mirisali parfem žene koja je sjedila blizu njih. Dobro, vjerojatno im ne bi bilo ništa da su samo njušili, ali nakon što su ženu par puta liznuli po ruci - vrlo brzo su potjerani s leta. Sasvim opravdano.


Higijena
Prije ulaska u avion, možda se ne bi bilo loše otuširati. Jedan je Nijemac tako prislino napustio avion u Honoluluu jer su se putnici žalili da mu tijelo ima suviše neugodan miris.

Voda
Nakon napada i rušenja „Blizanaca“, Amerikanci su uveli, ako nas pitate, i neke prestroge mjere. Tako je jedan čovjek tražio vodu usred ljeta za suprugu u sedmom mjesecu trudnoće, ali je prije polijetanja aviona nikako nije mogao dobiti. Kako je navaljivao, i on i obitelj su izbačeni iz aviona.

Kašalj
Ovo spada u rubriku vjerovali ili ne, ali jedna je mlađa djevojka izbačena s leta Continental Airlinesa jer je - kašljala! Time je navodno iritirala druge putnike, a neki od njih su se prepali i zaraze…


Seks
"Hej, pa kud baš u našem avionu!" Vjerojatno su tako nekako stjuardese upozorile par u toaletu na letu između Las Vegasa i Seattlea. Hekou, pa zar nisu čule za Mile High klub!

Pornografija
U muslimanskim zemljama nemojte ni slučajno sa sobom nositi erotsku literaturu u kabinu, a rađe je izbjegavajte i u ostalima - jedan je muškarac zbog časopisa s obnaženim ženama glatko izbačen s leta u SAD-u. Pa strpite se do hotela, pobogu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju