Restoran Time i njegov glavni chef Vid Nikolić na ovogodišnje Fuliranje na Strossmayerovu trgu u Zagrebu koje se održava od 30. 11 . 2017. do 1. 1. 2018. predstavljaju se s četiri gourmet street food jela.

"Želimo se razlikovati od 90 posto ostalih koji na adventu prodaju kobasice iz metroa u najjeftinijem pecivu," objašnjava nam Vid Nikolić.

Upravo zato za mnogobrojne goste pripremat će hranu od kvalitetnih namirnica, i to tehnikama koje inače koriste u restoranu, ali predstavljenu i serviranu na način prilagođen Fuliranju.

Umjesto klasičnog hot doga nudit će začinjenu svinjsku kobasicu u brioš pecivu koje će posluživati uz salatu od korjenastog povrća u wasabi majonezi sa smokey čili umakom.

Gulaš Gulaš (Foto: PR)

Na raspolaganju će se naći i sendvič od glaziranje svinjske potrbušine servirane u brioš pecivu s kimchijem, Kansas City BBQ umakom, svježim čilijem i mladim lukom.

Moći će se probati i pšenični ramen rezanci s mariniranim pilećim zabatkom pripremljenim sousvide tehnikom te posluženim uz shittake i enoki gljive, sušenu rajčicu, jaje i sezamovo ulje.

Vid Nikolić otkrio nam je i da će posjetitelji Fuliranja moći uživati u gulašu od tamnog piva, junećih rebara i obraza, s vrganjima, špekom, krumpirom, kiselim vrhnjem i čili uljem.

Gourmet street food Vida Nikolića i restorana Time prodavat će se na Fuliranju od 30 do 50 kuna.

Više informacija o ovogodišnjem Fuliranju potražite na službenim stranicama manifestacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju