Hotels.com pruža jednom sretnom psu i njegovom vlasniku priliku da napravi turneju od deset dana po nekim od najluksuznijih hotela u kojima je ljubimcima ulaz dozvoljen. Natječaj je osmislio Hotels.com kako bi mogli sastaviti popis najboljih hotela za kućne ljubimce.

Pobjednici natječaja mogu odabrati hoće li cijeli odmor provesti na jednom mjestu ili iskoristiti priliku pa isprobati smještaj na različitim lokacijama diljem svijeta. Nagrada se sastoji od 10 vaučera s Hotels.com u vrijednosti od 1300 kuna, a pobjednici odlučuju kako će ih koristiti.

Neki od hotela imaju posebne jelovnike za pse, klase, a nude i masaže. Dok pas uživa vlasnik može isprobati luksuzne sadržaje namijenjene ljudima.

Oni koji žele sudjelovati na natječaju trebaju označiti svog ljubimca na Instagramu #CanineCritic te pratiti @Hotelsdotcom. Rok za prijavu na natječaj je 25. kolovoza, a pobjednika će se obavijestiti najkasnije do 18. rujna.

Nažalost sudjelovati mogu samo Britanci, Francuzi, Španjolci, Norvežani, Finci, Nijemci, Turci, Amerikanci, Kanađani, Brazilci, Meksikanci i Argentinci. Hrvata nema na popisu, ali nadajmo se da će nas se sjetiti u drugom krugu.

Pusti otok na kojem bismo rado "zaglavili" s ekipom do zime Little Harvest Caye - 3 Little Harvest Caye - 2 Little Harvest Caye - 4 +1 Little Harvest Caye - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju