Jeste li znali da se svake godine u more baci 8 milijuna tona plastike? Dio tog otpada završilo je na jednoj karipskoj plaži na kojoj je Pornhub odlučio snimiti "najprljaviji film za odrasle“ (Dirtiest Porn Ever).

Par poznat pod nadimkom Leolulu snimio je scenu seksa na plaži prepunoj smeća kako bi demonstrirao da plastika i drugi otpad mogu uništiti inače prekrasan prizor. U filmu se pojavljuje i Pornhubov odred za čišćenje koji tijekom trajanja scene uklanja smeće s pješčane plaže.

Nudistička plaža Nugal kod Tučepa - 3 Putovanja Mirno utočište: Je li ovo najljepša hrvatska nudistička plaža?

"Mi u Pornhubu smo prljavi, ali to ne znači da takve trebaju biti i naše plaže", rekao je Corey Price, dopredsjednik Pornhuba, te dodao: "Zagađenje oceana postalo je jedan od najvažnijih globalnih problema u svijetu, i samo se pogoršava. Baš zato važno je da iskoristimo svoju platformu da podignemo svijest i nadahnemo promjene za generacije koje dolaze."

Glavni je cilj najprljavijeg filma za odrasle da se ukaže na problem zagađivanja svjetskih oceana. Baš zato na ovom projektu surađuju s neprofitnom organizacijom Ocean Polymerskoja želi očistiti oceane od plastike i drugog smeća.

Ne samo da Pornhub ovim filmom želi educirati gledatelje o pravilnom načinu odlaganja smeća već su i istaknuli kako će za svaki klik na film uplatiti nepoznatu svota novca Ocean Polymersu.

Na austrijskom nogometnom stadionu niknula šuma FOR FOREST – The Unending Attraction of Nature - 1 FOR FOREST – The Unending Attraction of Nature - 2 FOR FOREST – The Unending Attraction of Nature - 4 +1 FOR FOREST – The Unending Attraction of Nature - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju