Galerija Hvar - 1 2 Gariful - 5 2 Gariful - 4 2 Gariful - 3 2

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac

Najluksuzniji restoran u Hvaru, ali i na cijelom otoku nalazi se na gradskoj rivi gdje ga je nemoguće ne zamijetiti. Bilo da silazite s katamarana ili u večernjoj šetnji promatrate veličanstvene primjerke zubaca, škarpine i kovača ispred Garifula, zasigurno ćete primijetiti restoran u koji navraćaju šeici, glumci i milijunaši.

Bijeli stolnjaci i sama pozicija u gradu daju naslutiti da se radi o ekskluzivnom mjestu, ali oni koji dolaze prvi put često se iznenade krstareći jelovnikom. Gosti koji su kušali kremastu juhu od jastoga kojoj je cijena 250 kuna kažu da je odlična, kao i savršena uvertira u specijalitet kuće – pijanog jastoga koji stoji 1150 kuna.

Kultni status Gariful ima već godinama, a računi za dugih ljetnih noći nerijetko iznose i desetke tisuće kuna. Skupocjeni šampanjci i pjenušci, birana vina i butelje koje mogu biti skuplje od polovnih automobila najviše doprinose gomilanju nula na konačnom iznosu.