Restoran Tom's Dinner u Denveru pronašao je način kako unovčiti vrijeme potrošeno na pitanja gostiju, ali ne bilo kakva, nego ona na koje je odgovor očigledan. Ugostitelji, kao i svi oni koji svakodnevno rade s ljudima, redovito se moraju baviti pojedincima kojima je lijeno razmišljati ili im je lakše pitati nego razmisliti.

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Kako bi tome stali na kraj, a pritom se i zabavili, vlasnici Tom's Dinnera odlučili su "glupa pitanja" staviti na jelovnik, i to doslovno. Nesuvisla pitanja naplaćuju manje od dolara, odnosno 2 i pol kune.

Brojni posjetitelji dolaze u Tom's Diner samo zato da bi "prebacili lopticu" i postavljali glupa pitanja poput "Ima li vode u ledu?" ili "Imate li vegetarijansku piletinu?".

Goste zabavlja i jelovnik na kojem ne nedostaje zezancije. U zdravom kutku među ponudom dnevne juhe i kravljeg sira je i "preskoči obrok" i "šetnja kući" koja se ne naplaćuje.