Nakon što su u jednom danu obišli skoro sve adventske lokacije u centru Zagreba i prešli skoro 2 kilometra i napravili 2222 koraka. Dok je Silvije snimao hyperlapse sa Samsung Galaxy S10+ mobilnim uređajem, Nana je ocijenjivala ponudu i atmosferu.

Prema ponudi i isprobanom ovaj dvojac izabrao je tri zagrebačke adventske lokacije i dodijelio im titule - najfinija, najzabavnija i najuređenija.

Toplo uređenje i puno foto kutaka osigurava Advent kod Matoša, na njemu zato uživaju i mnogi turisti jer s njega puca prekrasan pogled na Donji grad. Tako da je njemu pripala titula najuređenije adventske lokacije u Zagrebu.

Fuliranje će pak oduševiti prave gurmane jer na njemu klasična adventska gastro ponuda ne dolazi do izražaja. Od tradicionalnih delicija sa svjetskim twistom do egzotičnih kombinacija, ovo mjesto zadovoljit će i najzahtjevnije nepce pa su ga proglasili najfinijim, odnosno Adventom s najboljom gastro ponudom.

Najzabavniji je pak Baš Naš Advent kod Klovićevih dvora gdje će nas ovih blagdana zabavljati poznata imena naše urbane scene.

Pred našim dvojcem je još 16 zabavnih izazova prije Božića. Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Advenski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju