Nakon što su u jednom danu obišli skoro sve adventske lokacije u centru Zagreba i prešli skoro 2 kilometra i napravili 2222 koraka. Dok je Silvije snimao hyperlapse sa Samsung Galaxy S10+ mobilnim uređajem, Nana je ocijenjivala ponudu i atmosferu.

Prema ponudi i isprobanom ovaj dvojac izabrao je tri zagrebačke adventske lokacije i dodijelio im titule - najfinija, najzabavnija i najuređenija.

Toplo uređenje i puno foto kutaka osigurava Advent kod Matoša, na njemu zato uživaju i mnogi turisti jer s njega puca prekrasan pogled na Donji grad. Tako da je njemu pripala titula najuređenije adventske lokacije u Zagrebu.

Fuliranje će pak oduševiti prave gurmane jer na njemu klasična adventska gastro ponuda ne dolazi do izražaja. Od tradicionalnih delicija sa svjetskim twistom do egzotičnih kombinacija, ovo mjesto zadovoljit će i najzahtjevnije nepce pa su ga proglasili najfinijim, odnosno Adventom s najboljom gastro ponudom.

Najzabavniji je pak Baš Naš Advent kod Klovićevih dvora gdje će nas ovih blagdana zabavljati poznata imena naše urbane scene.

Baš Naš - najzabavniji, Fuliranje - najfiniji i Advent kod Matoša - najuređeniji Advent u Zagrebu Baš Naš - najzabavniji, Fuliranje - najfiniji i Advent kod Matoša - najuređeniji Advent u Zagrebu (Foto: Nova Studio)

Pred našim dvojcem je još 16 zabavnih izazova prije Božića. Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Advenski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju