Uzbudljiva devetnaesta epizoda donosi nam nove kulinarske dogodovštine u najpoznatijoj reality kuhinji, a šest najboljih celebrity kuhara snage će odmjeriti u novom Testu kreativnosti. ´Danas je Test kreativnosti. Danas treba preživjeti dan!´, najavit će Irina treću rundu polufinala. ´Ja mislim da smo svi mi ovdje došli spremni; i na finale i na eliminaciju´, otkrit će Ivana. U novom izazovu kandidati će za svojim radnim jedinicama biti poredani na isti način kako su bili rangirani u posljednjem izazovu. Tako će se za prvom radnom jedinicom naći Ranko, a za posljednjom Luka. Dugo očekivano finale bit će sve bliže, a i u novom Testu netko od poznatih lica iz javnog života oprostiti od svoje MasterChef pregače i utrke za prestižnu titulu. ´Svi smo sad isti. Više tu nema apsolutno nikakvih favorita. Svi su za sve sposobni´, kazat će Igor.

Budući da se igra već doslovce zakuhala, i novi će Test kreativnosti biti drugačiji od onog s kojim su se kandidati dosad imali prilike susresti. Naime, kandidati će u dućan ići samo po dodatne namirnice, dok će se glavne nalaziti ispred žirija. Celebrity kandidati moći će svoje glavne namirnice odabrati između šest vrsta mesa, a kao pobjednik izazova ´Završi to jelo´ Ranko će birati prvi. Nakon njega, redoslijedom prema uspjehu u prošlom izazovu, i ostatak kandidata će odabrati vrstu mesa s kojom želi kuhati. Jedini način da se celebrity kandidati ´spase´ od ispadanja jest taj da budu kreativni i fino kuhaju. Kakve će vrste mesa žiri ponuditi kandidatima, tko će se svojim odabirom proslaviti, a tko ´usositi´, zašto će Nives biti ljuta i tko će se oprostiti od gledatelja sad kada je igra na vrhuncu, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

 

NIVES SKORO ODUSTALA

Čini se da u novoj emisiji Nives Zeljković gotovo ništa nije išlo od ruke. Prvo je ostala bez ribe koju je kao glavnu namirnicu odabrala Ivana, zatim u dućanu zbog Ranka nije bilo korijandera kojeg je tražila, a nikako joj nije išla niti izrada domaće tjestenine. Bila je bijesna jer joj se cijelo vrijeme raspadala.

Prvi joj je u pomoć uskočio Luka, no misterij o tjestenini koja ne uspijeva nisu uspjeli riješiti. Zatim je do njezine radne jedinice došao Igor i savjetovao je. ´Bila sam ljuta i došlo mi je da skinem pregaču, bacim je i kažem: ´Hajde ciao ljudi, idem popiti kavu, a vi to završavajte´!´, priznala je da je bila ´na rubu´. Pomoći joj je htjela i Ivana, ali nije imala vremena. Uz svu dobru volju Luke i Igora, problem s tjesteninom nije uspjela riješiti sve dok joj u pomoć nije priskočio Dino. Članovima žirija je rekla da se iživcirala, a Radovan ju je tješio. ´To je gadna stvar kad se čovjek iznervira, a kad se žena iznervira...´, smijao se Dino. Nakon toga misterij je bio razriješen: tijesto joj se sušilo zbog previsoke temperature, a uz Dinovu malu intervenciju Nives se uspjela smiriti i nastaviti dalje s izazovom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju