´Finale je nadomak ruke, sve smo umorniji. Tu sam, gdje sam! Tko me tjerao, tko me tjerao?´, upitao se Luka.

´Imam dojam da neću kuhati sljedećih dvije do tri godine. Najavljujem: ´Sine, jest ćemo špek i luk, to je zdravo i tog imamo doma u frižideru, a kuhat će netko drugi!´´, našalit će se Irina. ´Sad ćemo pokazati hrabrost, koncentraciju i što smo naučili´, najavit će nove izazove Ivana koja se Stres testovima ustvari - veseli.

Kuhani aligator i juha od magle iz Baranje?!
Kad Irina čuje da je upravo Dino autor dva jela koja će trebati replicirati za ostanak u MasterChef kuhinji znat će da se radi o nečemu jako kompliciranom. Nakon što vidi jela koja treba replicirati, Ivana će se uhvatiti za glavu jer neće imati pojma što je to. Nakon što je čula da se radi o krvavici, doći će joj da pobjegne.

´To jaje nije jaje na oko! To je umjetnost! To je simfonija!´, bit će oduševljena tanjurom i zabrinuta kako će to sve uspjeti napraviti.

´Takva senzacija okusa da je to prosto nemoguće. Ne znam kako se uopće možemo približiti iole ovome. Ne znam, ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!´, komentirat će Luka. Dodat će da mu je ovo najluđi izazov dosad. Tko će pripremiti najbolju domaću krvavicu i ´proljetno´ jaje na oko te tako izboriti finale u najpoznatijem kulinarskom showu, a tko će se nakon silnih muka morati oprostiti od MasterChef kuhinje i otići kući, ne propustite saznati u posljednjem predfinalnom izazovu!

<embed src="http://dnevnik.hr/bin/player/embed.php/s/TlU3A89SgUhKn0Rbj6x/OAUmMuKFrABw9WxUhENtI=" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="376" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju