Zahtjevni žiri testirat će najviše njihov vid i kuharsko predznanje. Motivi da celebrity kandidati budu što bolji u ovom izazovu neće biti nezamjetni: pobjednik ovog izazova imat će privilegiju odabira jednog od dva jela koje će svi kandidati replicirati za ostanak u showu.

Nova epizoda Celebrity MasterChefa donosi nove kuharske izazove, a između ostalog i prijateljske zafrkancije dugogodišnjih kolega i prijatelja, vrhunskih glumaca Igora Mešina i Filipa Šovagovića. ´Bit će krvi!´, najavit će Filip, a Igor će mu odgovoriti da neće pokleknuti na te provokacije. ´Igor je sve podmitio!´, nastavlja Šovagović. Igor pak tvrdi da on laže i podmeće mu, a Valentićev pristup natjecanju je prokomentirao riječima: Vidim ja, on 'zašprehava' žiri, ide tu na svoj šarm, no ja ne vidim ni jednu ženu u žiriju?

Prije prepoznavanja vrsta tjestenina u MasterChef kuhinji Emilija će priznati kako se bori sama sa sobom. ´Ja kao da imam impuls natjecanja same sa sobom, tako da ću se boriti sa svojim demončićima, ako ih budem imala danas. Nadam se da ne, da će isplivati samo vrline´, izjavit će lijepa pjevačica.

´Veliki ratovi donose velike pobjede!´, riječi su kojima nove izazove najavljuje Mario Valentić. No, Mario neće biti zadovoljan Testom osjetila za koji će imati samo dvije minute: ´Ajoj, vrste tjestenine! Pa koje vrste tjestenine uopće mogu biti?´. Filip Šovagović znao bi, kako kaže, razlikovati maksimalno kuhanu od zapečene tjestenine.

Osim Testa osjetila, kandidate ove nedjelje u showu očekuje i Stres test koji će najlošijeg izbaciti iz showa. Tko će 'zašprehati' žiri, a tko će oduševiti svojim znanjem i kulinarskim sposobnostima? Tko će se u ovoj epizodi oprostiti od svoje MasterChef pregače i hoće li zaista biti krvi kako najavljuje Filip Šovagović, ne propustite saznati već ove nedjelje u 20.50 sati na Novoj TV. Pogledajte najavu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju